Зла каракачанка едва не разкъса Царя на копривата в Пловдив / СНИМКИ



Зло куче едва не осакати най-известния берач на прясна коприва в Пловдив Георги Широков. Белята станала по Архангеловден и след като лежал близо месец в частна болница и платил 4000 лева, сега дължи още 1200 за лечението си. 

„Шератон ли е това! Искат да си продам последния имот в Ягодово за да им се издължа“, възмущава се той. 





В района на пазара до Гребната база бате Гошо е забележителност. Показват го като най-големия разбирач по копривата. „През зимата радиацията е по-малко, но копривата пак е лечебна. Тогава пуска хубав кафяв сок“, обяснява Гошо. Цената на стоката му е 4 лева за 200 грама.





По Архангелов ден облякъл новите си дрехи и отишъл да бере в едни шубраци до Втора хирургия. Там го нападнала зла каракачанка и почти му разкъсала прасеца. 





„Стопанинът му храни това куче с улични котки! А там където ме нападна е джунгла – салкъми и шипки. Едва не загинах“, разказа за „Марица“ Георги Широков. След това бил един месец на системи и инжекции. И получил сметката за над 5 бона.





През соца берачът на коприва работил в столичното предприятие „Енергомонтаж“. Обикалял страната с хеликоптер и участвал в монтажа на електропреносните съоръжения на труднодостъпни скали и баири.


Четете още:

🔴 Топкардиологът проф. Григоров: Ако ви болят гърдите повече от 10 минути, идва инфарктът!

🔴 Световноизвестният астролог Гал Сасон за 2022 г.: Българите ще се замогнат с пари, чакат ни наводнения!

🔴 Мистериите падат: Нели Рангелова разкри голяма семейна трагедия





Източник: Марица





Коментари

горе