Машина: Благо Джизъса става татко на бебе №5 в края на лятото / СНИМКА



Благой Георгиев-Джизъса е истинска машина за бебета. В края на лятото 40-годишният футболист ще стане баща за пети път, научи само Lupa.bg. Булката Полина Спасова е в средата на шестия месец и се очаква да даде живот на първата си рожба през август. Пенсионираният футболист се ожени тайно за смуглата тунингована красавица, като се очаква купонът за венчавката да е този месец във Велинград, където е хотелът на родителите на Поли. 





Младото момиче на почти наполовина на възрастта на гелосания бивш национал. Родителите й не били във възторг от зетя, който е баща на 4 деца от 3 жени, а през леглото му са минали още доста бройки. Поли ще дари Благо с бебе №5, което най-вероятно ще носи името на таткото на младата красавица, който е и мъжът с парите във фамилията. 





Осеменителят на републиката има две деца от бившата гимнастичка Христина Витанова - Йоана и Давид, но за нея бе само сгоден, така и не я отведе пред олтара. След това Джизъса се омъжи за татарката Есмер. От нея е третото му дете Елай, което не може да вижда, защото има забрана да припарва до малчугана. Причината се крие в слабия му ангел и изневерите, които Есмер не му прости. След това и Златка Райкова дари със син набожния голаджия, но Балжко сложи рога и на Райков с Полина. 





Джизъса е известен с това, че не се задържа дълго при избраниците си, та кой знае каква ще е съдбата и на новото му семейство. Фразата "докато смъртта ни раздели" няма тежест при бившия футболист, който при вида на красива жена забравя всички Божи заповеди.


Четете още:

🔴 Лятна разходка: Малко известни райски места в България / СНИМКИ

🔴 Тих убиец на бюджета ви, тези 9 неща изяждат заплатата ви

🔴 "Ергенът" сменя рязко попрището - пуска се направо в дълбокото / СНИМКА





Източник: lupa





Коментари

горе