Ружа Игнатова гепила 8 милиарда евро!



Най-известната българска по света – русенката Ружа Игнатова, е завлякла не 4, а 8 милиарда евро със своята менте виртуална валута OneCoin! Това разкри ексклузивно източник, близък до разследването, което върви срещу криптоизмамницата.

Според официалните данни клиенти от цял свят са поверили повече от 4 милиарда евро на Ружа, обръщайки ги във виртуални пари с цел бързо забогатяване. Неофициално обаче се знае, че поне още €4 милиарда са вложени в OneCoin от руски олигарси и кокаинови крале от цял свят в опит да изперат престъпното имане.





Заради колосалната далавера, определяна и като „грабежа на века”, Ружа Игнатова изчезна. Първоначално се смяташе, че е „нахранила рибите” и така следите към организаторите на OneCoin схемата са заметени.

Свърхбогатата мошеничка е жива и здрава в Дубай с променена с пластични операции визия и самоличност. Сега източникът ни уточни, че в Обединените арабски емирства Игнатова се спотайва с под чужда самоличност с аржентински паспорт – любимият на мафиотите от световен калибър, криещи се от правосъдието.





Като допълнителна гаранция за своята безопасност Ружа Игнатова наела супер охрана – бойци от израелска спецслужба.

Близо петилетка от българката няма и следа. На 25 октомври 2017 г. пухкавата Ружа, завършила магистратура по икономика в университета в Констанц и защитила докторантура по право в Оксфорд, се качи на самолет от София за Атина и изчезна.





Оттогава е в неизвестност и се издирва. Междувременно европейската полицейска организация „Европол” обяви награда от 5000 евро за информация, която може да допринесе за разкриването на местоположението ѝ и в крайна сметка подпомогне залавянето на незаконната милиардерка.





С изнесените данни за Ружа Игнатова Lupa.bg отново настоява да си получи наградата.


Четете още:

🔴 Машина: Благо Джизъса става татко на бебе №5 в края на лятото / СНИМКА

🔴 Лятна разходка: Малко известни райски места в България / СНИМКИ

🔴 Тих убиец на бюджета ви, тези 9 неща изяждат заплатата ви





Източник: lupa





Коментари

горе