Светлана Гущерова сплаши Николаос Цитиридис с мъжа си Христиан



Миналата вечер бившата плеймейтка и настояща бизнес дама гостува във вечерното шоу на bTV за първото си интервю от години насам. Гущерова призна пред Нико, че не дава интервюта, тъй като съпругът й предпочита да стои далеч от светлините на прожекторите.





Преди да приеме поканата на Цитиридис, в дома им се събрал семеен съвет, пише Hotnews.

"Мъжът ми ме предупреди, ако ми зададеш неудобен въпрос, да си тръгвам", призна с нотка хумор пред водещия Гущерова. До подобна ситуация обаче не се стигна, а Светлана разказа на Цитиридис какво е да бъде майка на три деца, същевременно с това и да развива собствения си моден бранд.





"За да имаш деца, трябва да усетиш човека до теб, че имаш хармония с него, че можеш да отгледаш децата си с него. Едно дете трябва да живее в семейство, в което им разбирателство. Много съм против, когато родителите се карат пред децата си. Винаги съм искала човек, който не се вълнува от хайлайфа, който обича дома и и уюта.





Мъжът ми е точно такъв. Точно такъв баща исках да имам на децата си. Много съм го мечтала и се радвам, че ми се случи. Дай Боже да продължим заедно до старини", пожела си Гущерова.


Четете още:

🔴 Приликата е повече от смайваща! Азис показа снимка на баща си

🔴 Наша известна попфолк певица днес става на 49 години, няма да й ги дадете!

🔴 Проблем в училище. С какво хранят децата ни? / СНИМКИ





Източник: plovdiv24





Коментари

горе