Строителни работници шокираха с действията си / СНИМКА



Работници на покрив притесниха столичани.

Строителните работници, покатерили се на покрив, притесниха столичани, но явно те самите не се притесняват за собствения си живот. Снимка, споделена в социалната мрежа Фейсбук, показва как двама мъже извършват ремонтни дейности на покрив - притеснителното обаче е че нито единият, нито другият са обезопасени.





Мъжете навярно игрорират трудовата безопасност, но се надяваме да не са пострадали при ремонтните дейности на покрива и ги съветваме за следващия път - не правете така!

В коментарите под поста в социалната мрежа Цветелин Попов пише, че въпросните строители са роми и цитираме - "техният живот няма значение".





Коментарът на мъжа отприщи вълна от реакции и авторът на публикацията отговаря така на Попов: "И една минута не мина, преди срамът за еволюцията да даде компетентно мнение. Поклон!". Георги Гергов също осъди мнението на Цветелин: "Ужасен коментар от грозен расист, супер невъзпитано изказване, нямаш никакво възпитание! Поне тези са на работа, докато ти пишеш простотии!".





Боян Николов пък споделя, че в Америка, ако не си се обезопасил при работа на височина, глобата е 100000 $.

Дарина Ангелова е попаднала на подобни строителни работници, които не се страхуват от инциденти. "Лятото правихме голям ремонт с опасност от падане на отломки. Имахме план за безопасност заверен в общината. Тия грам не ги интересуваше. Направо им се молех да се връзват. Докато се обърна и пак старата песен", коментира тя.





Авторът на снимката е категоричен, че при извършването на подобни тип дейности строителите трябва да са добре обезопасени с каски, скеле, въжета. 

"Предпазният колан се отнася до собствения живот, но липсата му е наказуема. Позорно е да обяснявам, но може човекът да падне върху друг, да не говорим, че този може да има деца, които не са преценили да живеят без баща, например", пише още Abboh Savtcheauff, заснел действията на работниците в София.






Четете още:

🔴 Край със ceкcимвола: Катето Евро показа как изглежда на 66 / СНИМКА

🔴 Налазихме сръбските пазари срещу 10 лева

🔴 Гала увисна: След скандалите Ева Веселинова отива при конкуренцията





Източник: glasnews





Коментари

горе