Новите депутатки с чанти за 800 и 1400 лв. / СНИМКИ



Насред беднотията и хвърчащите в космоса цени, новата партида народни представителки демонстрират парижански шик и лукс в парламента. В Народното събрание ежедневно депутатките от почти всички политически партии разхождат чанти и аксесоари за хиляди левове на знаменити световни марки. Кулоарите са се превърнали в арена на суетата, а дамите се борят упорито коя ще се окичи с титлата „Мис парламент“. Въпреки че деликатно се опитват да прикриват от камерите крещящите табели с имената на марките, които красят дамските им чанти, по-наблюдателните потребители на социалните мрежи успяха да ги разконспирират.





Острието на ГЕРБ Десислава Атанасова напоследък изневерява на любимия си бранд „Фурла“ и носи чанти на друга италиански марка – „Балдинини“. Техните модели не падат под 800 лева и най-често се изработват от еленска кожа. Защитничката на бедните и онеправданите Корнелия Нинова също компенсира евтините костюми, с които се появява, с по-скъпи аксесоари. Освен марковите бижута и рамки за очила, които сменя ежедневно според тоалета, тя също бе засечена да разнася в парламента италианска чанта „Фурла“ в синьо за 700 лева, макар тя да не е сред новите ѝ придобивки и да я притежава от доста време. Със стил продължава да блести и Екатерина Захариева, която е пословична с манията си да пазарува маркови тоалети, като особен афинитет има към дизайнерката Елизабета Франки. Безспорно обаче за най-красива сред депутатките негласно бе обявена Славена Точева от ГЕРБ, която в първия си работен ден събра погледите на целия парламент с ефектен бял тоалет и маркова чанта в синьо за 1400 лева на обичаната от жените в политиката дизайнерска къща „Фурла“.





Ангелите на Кирил Петков, както са известни депутатките от „Продължаваме промяната“, също са любителки на скъпите модни изкушения. Врачанката Деница Симеонова, която е сочена за една от личните фаворитки на Петков, носи на ръката си абсолютно всеки ден гривна за над 1000 лева на популярната марка „Пандора“. Калина Константинова пък неколкократно е забелязвана да разхожда в парламента сака, вдъхновени от дизайнерка №1 в модата – Коко Шанел.






Сочената за най-красива депутатка от ГЕРБ Славена Точева дефилира по жълтите павета с чанта за 1400 лева.



Депутатката от ГЕРБ Росица Кирова ходи на работа с раница, но на дизайнера Валентино, чиито цени са по 1900 лева.






Чанта за почти всеки костюм има шефката на БСП, която обича моделите на „Фурла“ за по 700 лева бройката.






Острието на ГЕРБ Десислава Атанасова колекционира маркови чанти. Последната ѝ придобивка е на италианската марка „Балдинини“ за над 800 лева.


Четете още:

🔴 Лоша новина за пътуващите до Турция за лекарства

🔴 Сняг натрупа в Родопите / СНИМКИ

🔴 Eто я тайната жена на Плевнелиев / СНИМКА





Източник: Ретро





Коментари

горе