БНТ се похвали: Убихме Рачков и Цитиридис в празничната нощ



Кой сега е номер 1? БНТ се похвали, че е учила другите телевизии по рейтинг в празничната вечер на 31 декември срещу 1 януари. 





"По традиция Българската национална телевизия предложи на зрителите в Новогодишната нощ пъстра и бляскава програма. Именно специалната програма – слот 20:30-01:00 – е била категоричният избор на зрителите в Новогодишната нощ и е привлякла до над 1 000 000 зрители – средно 850 000 зрители пред телевизионния екран, или 37.2% от аудиторията в българския телевизионен ефир", съобщи Любомила Бучинска Експерт "Маркетинг и публични комуникации" в БНТ.





"Новогодишната програма на обществената телевизия започна точно в 20:30 ч. с „Фами-лия Щръклица“, съчетаваща непреходните народни традиции и фамилни ценности на българите. Още от самото си начало празничната програма на БНТ привлече безапелационно зрителс-кия интерес.





Продължението от 21:40 ч. с „Нашите Нови години“, в което се включиха едни от най-обичаните звезди на България, също остана категоричен избор с близо 1 000 000 зрители и средно 40% от аудитория дял", се казва в изявление на медията.





Режисьор на празничната фиеста е знаково име в историята на Новогодишните програми на Българската национална телевизия – Димитър Шарков, а отговорен оператор е Емил Дюлгеров, допълват от БНТ.





От държавната медия заложиха на стари муцуни и ретро записи, които обаче убиха конкурентите, "пратили на фронта" Димитър Рачков и Цитиридис. 


Четете още:

🔴 ШЕНГЕН ЛИ?! Румен Радев извади джиесема в Музикферайн / СНИМКИ и ВИДЕО

🔴 ТУК СА! Извънземно посрещна Нова година на Витоша / СНИМКИ

🔴 Китно градче в Пловдивска област е сред най-малките в страната, едва с 878 жители е!





Източник: Марица





Коментари

горе