Разговор за пържени картофи издал убиеца на ЕвгенияДен преди убийството на Евгения Владимирова съпругът й Орлин е писал от нейния телефон на майка й Капка Чорбанова. Преструвал се, че пише тя. Разговор за пържени картофи впоследствие го издал. Това стана ясно от показанията на почернената майка пред Софийския градски съд.

През вайбър се уговаряли да гостуват на майка й. Орлин Владимиров обаче не обичал пържени картофи, а майка й винаги приготвяла, защото Евгения и детето обичали.

"Той от нейния телефон ми писа на 13-и. Аз мислех все още, че е тя. Исках да дойдат на гости и щях да пържа картофи, защото Евгения обича много. Като ми написа "и без пържени картофки" ми се видя странно“, обясни Чорбанова.

Впоследствие, докато още издирвали дъщеря й, тя разгледала чата и се усетила, че Евгения никога не поставя препинателни знаци, докато Орлин го правел. Така се усетила, че всъщност мъжът е използвал телефона й. Постепенно съмненията й се засилили и поискала Орлин да се подложи на детектор на лъжата, но той категорично отказал.

Евгения изчезна през октомври 2021 година. Месец по-късно тялото й беше открито в куфар край водоем в Перник. На съд за убийството са предадени съпругът й Орлин Владимиров и неговият баща Пламен.

Почернената жена хвърли сензационна версия за мотивите, довели до смъртта на дъщеря й, които досега се смяташе, че са свързани с ревност.

"За всичко си виновен ти. Да умреш в мъки. Как може да даваш такива съвети на сина си? Убийци!", развика се почернената жена в съдебната зала.

"Алчни за пари. Не е от ревност, за пари я убихте. Изроди!", настояваше тя. "Бяха събрали над 90 000 лева. Парите щяха да са първа вноска за покупка на жилище в затворен комплекс. През август 2021 г. щяха да теглят и ипотека. За мен тези пари са причината, те са мотивът за убийството, а не ревност", свидетелства пред СГС майката.

"Мотивът е материален интерес" , категорична бе почернената майка. Тя разкри още, че Орлин е следял телефона на жена си. Дебнел я с кого пише, с кого разговаря и я локализирал къде ходи. Освен това поставил скрити камери в играчките на детето, за да я наблюдава постоянно онлайн. Делото продължава с разпит на свидетели, повечето предимно от приятелския кръг на семейството.

Близки на убитата Евгения: Мотивът за престъплението не е ревност, а материален

Нови детайли около убийството на Евгения Владимирова, чието тяло беше открито в куфар край Перник, разкриха по време на съдебното заседание. Според майка ѝ - мотивът за престъплението са пари. Обвинени за убийството са съпругът ѝ - Орлин, и неговият баща - Пламен Владимиров, предава Bulgaria On Air.

Преди началото на съдебното заседание майката на убитата и съпругът на Евгения влязоха в словесен сблъсък. Майката на жертвата Капка Чорбанова е сигурна, че убийството не е от ревност, а за пари. Тя поясни, че Евгения и Орлин искали да купят апартамент на зелено, чиято първа вноска била 90 хиляди лева.

След убийството на Евгения парите били върнати по сметката на съпруга ѝ, който се отказва от имота. Според майката на жертвата парите трябвали на Орлин за адвокати.

"Ако той я обичаше, нямаше да остави детето си сираче", категорична бе тя.

От показанията на близки приятели на семейството стана ясно, че Орлин бил монтирал камери, за да следи съпругата си в дома им. След изчезването на Евгения Орлин писал съобщения от телефона на жена си на нейните родители. Капка Чорбанова научила за изчезването на дъщеря си в 4 часа сутринта от съпругът ѝ - обвиняемия Орлин Владимиров. Той ѝ казал, че Евгения е отишла на фитнес и не се е върнала. Когато родителите на жертвата и полицията отиват в жилището на майката на Евгения ѝ направило впечатление, че сакът за фитнес на младата жена стои на един от столовете. Същевременно нейният съпруг не е знаел с какво точно е била облечена и не е смеел да я погледне в очите.

"Той е прикрит човек с два образа - от едната страна, добър, но от другата - дявол", смята Капка Чорбанова.

Близки до двойката твърдят още, че Евгения е имала връзка с друг мъж - Габриел Николов. Запознали се в средата на юни, близо три месеца преди убийството на Евгения. Според техен съсед Орлин Владимиров той е бил наясно с връзката на съпругата си. Преди съдебното заседание имаше и протест в подкрепа на близките на убитата Евгения с искане за справедливи присъди за извършителите.

Евгения изчезна през октомври 2021 година, а тялото ѝ беше намерено през ноември в куфар във водоем. Според разследващите бащата на Орлин - Пламен Владимиров, е съдействал на сина си да прикрие следите на престъплението.


Четете още:

🔴 Този път наистина имам нужда от помощ

🔴 БГ Барбито ще си прави рекордна 33-та вливка хиалурон в устните

🔴 Вижте какво връхлита България след полунощ!

Източник: plovdiv24

Коментари

горе