Кобрата се сдобива с палат в полите на Витоша на безценица / СНИМКА



Шампионът по бокс Кубрат Пулев се оказа с тлъсти връзки в ГЕРБ, след като се сдоби с огромен палат в полите на Витоша за смешната сума от 60 хиляди евро (за толкова се търгува боксониера в краен софийски квартал в момента - б.р.). За нечистата сделка алармира независимия общинар Борис Бонев, който отново се гласи да е кандидат за кмет на столицата. И обясни: 





"ГЕРБ искат да продадат общински имот от 622 кв. м. в Драгалевци на Кубрат Пулев за смешната цена от 197 лв/кв.м. Докато реалните пазарни цени са в пъти по-високи". 





Бонев декларира, че е единственият, възразил срещу това намерение и предложил да се изготви нова, реална пазарна оценка. ГЕРБ обаче отхвърлила предложението му.

"Разпродажбата на смешни цени на общинските имоти трябва да бъде прекратена! Очевидно има сериозен и потенциално корупционен проблем с оценките на уж независимите оценители. София не е личен банкомат на управляващите! До края на мандата ще се опитат да присвояват като за последно. От Спаси София ще им се противопоставим на всяка цена!", заканва се Борис Бонев.





В миналото Кобрата е споделял, че е бил много близък с Бойко Борисов, който многократно го е канил за член на ГЕРБ. Впоследствие обаче разкри, че се е разочаровал от партията и дори заяви намерения да прави своя с името "Велика България". Явно обаче напоследък боксьорът отново е стоплил отношения с ГЕРБ. 





Eто го апетитния терен: 


Четете още:

🔴 Тъжна вест за някои дами! "Ергенът" не е ерген

🔴 Княгиня Калина се завръща завинаги

🔴 Храни си егото: Антония Петрова го отнесе заради софрата на Батинков / СНИМКИ





Източник: lupa





Коментари

горе