Ето ги дъщерите на Жоро Илиев / СНИМКИ



Осиновените дъщери на покойния бос Георги Илиев отново живеят в България. Сестрите Криста и Андреа, чиято самоличност майка им Мая успява да скрие от медиите повече от 17 години, са вече пораснали тийнейджърки. „Ретро“ се сдоби с уникални кадри на двете щерки на застреляния през 2005 г. шеф на ВИС-2, които са се установили трайно в София.









>Девойките продължават да живеят под охрана и да странят от излишен шум около себе си, но като всички младежи на тяхната възраст са изкушени от социалните мрежи, където показват живота си в детайли. От публикациите им става ясно, че Криста се занимава усилено със спорт и тренировки. Ограниченията, наложени от майка ѝ, явно са развили у нея бунтарски нрав и на някои от снимките си тя позира с екстравагантно облекло, показвайки среден пръст. Сестра ѝ Андреа е по-различен тип натура. Била по-свита и се увличала по изкуството. Още от малка посещавала и уроци по рисуване.









Двете момичета избягват да се представят с фамилията на баща си, за да не бъдат свързвани от непознати с него. Дружат със строго определен кръг от хора, сред които попадат и щерките на друг покоен подземен бос – Филип Найденов-Фатик. Вдовиците на Георги Илиев и Фатик са приятелки от дълги години, а дружбата им е наследена и от техните деца. Контакт Криста и Андреа поддържат и със своята леля Мариана – сестра на убитите братя Васил и Георги Илиеви. Тя живее в Кюстендил с трите си деца и мъжа си, но противно на твърденията, че Мая Илиева им е забранила да контактуват с роднините на баща им, подобни драми във фамилията явно няма.







Двете момиченца бяха осиновени от италианско сиропиталище от убития бос и жена му малко преди разстрела му. Те имат и по-малък брат Георги. Третото дете Мая Илиева осинови след смъртта на съпруга си и в негова памет му даде името на покойния си мъж.





Доскоро се говореше, че вдовицата на Главния държи дъщерите и сина си далеч от границите на България, а именно в Испания, където Криста, Андреа и Георги-младши посещавали престижни училища. Майка им сновяла между родината и топлата страна, за да бъде близо до тях, но същевременно да управлява и бизнеса си тук. Очевидно разкъсването между двете държави е започнало да създава трудности на Мая, която окончателно е решила с децата да се върнат в родината. В момента всички те съжителствали заедно в луксозна къща в полите на Витоша.







Самата Мая вече се чувствала по-спокойна и не била преследвана от параноя, че всеки миг може да им се случи нещо лошо. Все по-често излизала на обществени места с децата си и с много по-малко охрана отпреди. Редовно щерките на Жоро Илиев се отбивали и в прочутия салон за красота на майка им на пъпа на София, в който се глези част от родния хайлайф. Там се намира и офисът на Мая, откъдето тя върти завещаната от мъжа ѝ бизнес империя за милиони.





Не се знае дали в момента сърцето на мастита бизнес дама е заето. Последната ѝ публична връзка бе с варненеца Николай Иванов-Шванца, с когото отдавна се разделиха, а той замина за Кипър.


Четете още:

🔴 Росица Якобс: Живея втори живот след тежка кома

🔴 "Честито" на абонатите и на третия телеком

🔴 Откриха мъртъв изчезналия дядо Йото





Източник: Ретро





Коментари

горе