Пребитата българска певица с първи разказ за побоя, никой не й е помогнал



Както съобщихме по-рано днес, жестоко пребита е била певицата Сибила Серафимова. Самата тя разказа за ужаса, който я е сполетял.





"Мои приятели бяха организирали среща с бившия ми приятел. Според мен той има някакви обсесивни черти в характера си. Не е човек от нашите среди. И когато си тръгнах, той ме настигна на улицата, изби ми телефона, защото звънях да кажа на моя настоящ приятел, че се прибирам, но така и не се прибрах“, каза от травматологията на "Пирогов“ Серафимова с артистичен прякор Серафим.





Младата певица е солистка на ню уейв бандата "Виолетов генерал“, нашумяла в края на 80-те. Именно нейният създател - певецът и китарист Емил Вълев, алармира за жестокия побой нанесен на неговата солистка.





"След като бившият ми изби телефона, се случиха неприятни неща. Аз побягнах. Виках: "Помощ, помощ!“. Никой не ми помогна в самия център на София. Накрая нещата ескалираха. Той ми удари страхотен шамар. Аз нямам и 40 килограма. Не само съм много слаба, но и с много тънки кости. Лекарите казаха, че са като пергамент“, обясни тежко пострадалата млада изпълнителка.





"От шамара отлетях. Отлетях буквално във въздуха. И съм паднала на бедрото си. То остана счупено на две. Отделно после съм била и влачена“, разказа още певицата на най-известната ни ню уейв група.





"В момента съм след операция със сменена тазобедрена става и счупено, извадено рамо, психото се казва Никола Димитров. Благодаря на чудните вълшебници от "Пирогов“, които се погрижиха за мен“.





"Вече са заведени няколко дела по този случай. Има полицейско разследване в две столични РПУ-та“, уточни пострадалата певица.

"Според мен този човек е много неуравновесен. Посягал е и на други хора“, сподели Серафим. Солистката на "Виолетов генерал“ смята, че нападателят й не можел да приеме, че тя вече си има нов приятел. "Вкопчил се е в мен“, обобщава Серафимова.


Четете още:

🔴 Деси Слава бясна, не харесва снаха си

🔴 От днес започват Коледните пости - Какво трябва да спазим

🔴 Миглена Ангелова обяви голяма новина, вече е...





Източник: plovdiv24





Коментари

горе