Брутално ВИДЕО! Вижте как Илия Кучето и скандалният В. Ташев нахлуват като мутри!Скандално известният "играч" от Несебър Венелин Ташев и две горили нахлуват в изборна секция в Несебър, за да правят скандал. Това показват неизлъчвани видео кадри.

На видеото се вижда как Ташев и комиксовите герои от 90-те години се дървят срещу младо момиче и възрастна жена, които съвестно си вършат работата.

Венелин Ташев има чести проблеми с органите на реда

Минути преди появата на Ташев в същата изборна секция започва да крещи и местният бабаит Илия Кучето. Въпросните мъже явно са си представяли, че се намират не в изборна секция, а в долнопробна кръчма и започват да оказват натиск.

Смелото момиче и колежката й от секцията обаче успяват да запазят самообладание и да се справят с нашествениците.

Минути по-късно Илия Кучето е арестуван заедно с още деветима негови съратници по обвинение за купуване на гласове. Когато те биват вкарани в килиите, се разкайват за грубите си действия и дават показания, че са купували гласове в полза на Ташев, който се е кандидатирал за общински съветник.

Незнайно защо съдът в Несебър освобождава Илия Кучето срещу скромната сума от 5 000 лева под предлог, че е болен. От кадрите обаче се вижда, че въпросното лице пращи от енергия, с която спокойно може да бъде впрегнат да изоре селскостопанска нива с размерите на стадион.

Неговият "колега" Венелин Ташев доби скандална слава преди няколко месеца по време на въоръжен десант в ресторант "Левант". По случая се води полицейско дознание, което ще следим изкъсо.

Обществеността в Несебър се надява неговото здраве да е също толкова добро колкото на Илия Кучето.


Четете още:

🔴 СИГНАЛ: Тези най-хладнокръвно откраднаха очила за 1000 лв. / СНИМКИ

🔴 Положението по магазините става страшно

🔴 Вижте най-новото уникално място за селфи снимки в Родопите

Източник: Блиц

Коментари

горе