Клиенти пазаруват на далавера в "Кауфланд"



"Кауфланд" изуми клиентите си с големи намаления и отбеляза в жълто голяма част от продуктите си в магазините. Това забелязаха клиентите на веригата в Пловдив.

Снимка в социалните медии показва как хора избират с интерес продукти от жълтите етикети, на които пише "Избери качество на ниска цена“. Грандиозните намаления не бяха пропуснати от пловдивчани, които коментираха разпалено ниските цени и същевременно високото качеството на продуктите.





Развълнуваните клиенти попитаха на информация докога ще е голямото намаление и от там им отговориха, че всяка седмица ще има различни продукти с жълт етикет. Те казаха още, че отбелязаните с жълто продукти са 4000 във всеки магазин и че тази и следващата седмица част от тях ще ги има и в брошурата.





Специално за нашите читатели отворихме актуалната брошура и в нея видяхме, че с жълти етикети тази седмица са отбелязани брашно тип 500 за 1,65 лв, кисело мляко за 99 ст., литър прясно мляко за 2,59 лв., 6 броя яйца за 2,75 лв. Включени са и много месни и рибни продукти като охладени пилешки крилца за 6,99 лв. за кг., кайма от свинско месо с подправки - 8,79 лв., кренвирши за 5,49 лв,. както и изчистена скумрия за 10,99 лв.





Пакет шарен боб от половин килограм за 2,19 лв., консерва със зелен грах от 400 г само за 1,99 лв. и ябълков оцет за 2,09 лв. със сигурност са от необходими продуктите във всяко домакинство.





Освен стоките с жълти етикети в брошурата видяхме, че има и други над 100 "XXL оферти“ за пестене на семейния бюджет. Офертата включва от плодове и зеленчуци, през месни деликатеси, сладки и солени изкушения, до безалкохолни, кафета и алкохол. На много добри цени има и за перилни и козметични препарати, дори и за течност за чистачки.


Четете още:

🔴 Meteo Balkans: Изостряме вниманието ви към почивните дни

🔴 Влюбените Наталия и Алекс изчезнаха мистериозно, но после... / СНИМКИ

🔴 Веселин Маринов призна: Почти на умиране съм, но...





Източник: plovdiv24





Коментари

горе