Ето какво означава, когато линейка се движи бавно, но с включени сирениКогато видите линейка, която се движи бавно, въпреки че е с включени сирени, това не означава, че шофьорът си прави шега, а е защото най-вероятно превозва пациент с политравма, дете или бременна жена, която ражда или просто лекарят отзад е на крака и се опитва да спаси човешки живот, който виси на косъм!

Това пише в профила си в сциалната мрежа Йордан Илиев, който видимо шофира спешен автомобил. Ето какво още разкрива той:

Това изисква прецизно и небързо шофиране. Казвам това, защото зачестяват случаите, когато другите шофьори свирят и правят неприлични жестове, защото видиш ли, кой смотаняк ще пусне сирените за спешен случай и в същото време линейката ще се движи бавно.

На тези хора обясняваме, че ние не возим картофи, а хора и някой път освен много бързото каране, се налага и по-бавно, защото борбата за живот е на първо място.

Моля, имайте уважение към нас, шофьорите на спешни автомобили, давайте ни път и помнете, че рано или късно на всеки ще се наложи да се повози в линейката отзад.


Четете още:

🔴 Внимание! Нов циклон идва към нас

🔴 Имотният балон се пука. Обрат с цените

🔴 Бунтовниците разкриха какво ги чака отвлечените български моряци

Източник: Блиц

Коментари

горе