Благо Джизъса доказа и със снимка, че е с ИванаБившият футболист и щерката на Ванко 1 отидоха заедно до Роженския манастир

След като със специална декларация до БТА Благой Георгиев опроверга, че се е разделил с поредната си приятелка - щерката на Ванко 1 Ивана Главчева, той реши да даде и снимково доказателство за продължаването на връзката си.

Бившият футболист и Ивана се показаха заедно прегърнати след посещение на Роженския манастир. Набожният Благо често обикаля храмовете у нас. Той и щерката на Ванко 1 са написали само: "да се знае" под фотото, с което отговарят на слуховете за разлъка, породена от изневяра на Георгиев.

Това е първата обща снимка на двойката от Нова година насам. Точно отсъстието на двамата от социалните мрежи даде повод да се заговори, че са се разделили.

"Не че съм длъжен, но искам да кажа - няма такова нещо, това е пълна лъжа.

Може би има някои "доброжелатели" и мишлета, които искат да се осветлят около тази "новина", но ще ги разочаровам - не е истина, няма нищо вярно. Дори нарочно изчаках да мине време, за да се порадват за няма нищо", заяви в специална декларация бившият спортист на 2 февруари до БТА.


Четете още:

🔴 Ето как Деси Стоянова бори скръбта по мъжа си 

🔴 Двустайните апартаменти в този наш град удариха 1100 евро/кв. м

🔴 Ето как Гери от "Къртицата" омаяла Марто Нотариуса за час

Източник: lupa

Коментари

горе