Здравко Василев за НЛО-то: Не казвам, че има разум, но беше истинско. Подскачаше постоянно и се местешеПобедителят в "Биг брадър" Здравко Василев от Приморско потвърди пред предаването "На кафе" по "Нова телевизия", че е видял и заснел НЛО над градчето си.

"Ще бъда максимално откровен с теб, Гала. Не бих си позволил да споделя нещо, което ще предизвика присмех. Но в случая знаейки, че мои публикации често се отразяват и познавайки начина на мислене на много хора, аз споделих това, което видях с очите си и успях да го заснема.

Разполагах с качествена техника, но не се получиха абсолютно никакви снимки, защото това светещо тяло подскачаше постоянно, докато с телефона се получи един що-годе нормален клип.

Много мислих дали да го споделя, но това, което видях и заснех беше истинско. Не беше метеорит, който да минава. Те имат постоянна траектория, докато това нещо се движеше, минаваше почти през целия залив между Приморско и Китен, стоеше на едно място, после пак се премести. Аз бях седнал да вечерям и мой приятел ми се обади. 5-6 дни преди това си говорихме с него и той каза, че това лято да си почиват ще дойдат само извънземните.

И ми звъни и вика: "Помниш ли какво си говорихме? Ами те са тука". Грабнах раницата с техниката и отидох. Ами шокиращо беше. Аз не казвам, че това нещо има разум, но не открих информация за такъв прелитащ обект над Приморско, не открих каквато и да е информация за военни учения, още повече, че разузнавателен дрон не би си позволил да излъчва такава светлина. Затова за мен това нещо си остава НЛО", разказа той.

"След публикуването на видеото получих десетки обаждания и съобщения. Имаше много крайни, но някои бяха сериозни. Едното беше от човек с над 25-годишен стаж като пилот, който ми каза, че преди няколко години са били предупредени да не коментират ако видят светлини в небето, а от декември 2022 г. той и негови колеги все по-често срещали такива светлини, но никой не смее да ги коментира.

"Вероятно ще те обявят за луд или за човек, търсещ сензация, но това е нещо отвъд нашите знания и разум", ми написа още той. Чакам днес още едно видео да ми пратят за нещо, което е видяно около София", сподели още "брадърът".


Четете още:

🔴 Биляна Гавазова се завърна в bTV, а Деси Стоянова... СНИМКИ

🔴 Предстои скок на самолетните билети

🔴 Иво Сиромахов за Чочо: А това е единственото, заради което си заслужава да се живее.

Източник: Petel

Коментари

горе