Роден уфолог сензационно: НЛО летя над Приморско, предстои селекция на човешката цивилизация / СНИМКИПредстоят големи планетарни промени, свързани със селекцията на човешката цивилизация, заяви изследователят, който е снимал извънземни над Бургас

Снимките, които Здравко Василев е снимал над Приморско, категорично не са на метеор. Категорично това е НЛО, каза в интервю уфологът Ценко Симеонов, цитиран от Флагман. Той потвърждава думите на бизнесмена, който е известен в цяла България като първият победител в риалити шоуто „Биг Брадър“, че над морето е летял обект с неземен произход. 

Изследователят, който е снимал неидентифицирани летящи обекти и над Бургас, и над Асеновград, отговори и на въпроса на Василев защо НЛО избраха Приморско, като изтъкна, че висшите същества от Космическата галактическа конфедерация пазят всички зони на високоенергийните портали. Безспорно районът около българския Стоунхендж, както е наричано древното тракийско светилище Бегликташ, е една от тях. 

Според уфолога, който е контактувал с представители на по-високоразвити цивилизации, нашите звездни приятели няма да остават човечеството да се самоунищожи, но предстоят големи промени, свързани със селекцията на човешката цивилизация.

Гост от космоса отново посети България ВИДЕО

-НЛО се появиха почти по едно и също време в сряда вечер в Приморско и в Хасково. Сниманите от бизнесмена Здравко Василев и от вашия приятел Недялко Костадинов летящи тела си приличат. На какво се дължи този интерес на извънземните към България в първите дни на февруари?

-Като цяло НЛО в световен, планетарен мащаб следят първо за всички зони на високоенергийни портали, които трябва да се пазят от простолюдието, както е било още от зората на Човечеството. И второ Космическата галактическа конфедерация ползва високотехнологични енергопреобразуващи се летателни апарати, т.е. променящи своя енергиен и високочестотен структурен формат. В същото време расите от по-ниските нива в технологично отношение са по-лесно откриваеми за просто око и заснемане чрез апаратура...

-Според Здравко Василев сниманото от него НЛО няма земен произход. Физикът от Националната астрономическа обсерватория "Рожен" при БАН Пенчо Маркишки пък заговори за метеор, който е бил видян в София, Пловдив и Благоевград. Може ли да се каже, че става въпрос за едно и също космическо явление или в Западна България е наблюдаван метеор, а край морето - извънземни? 

-Несериозно е да се говори за падащо по низходяща траектория тяло, т.е. метеор и въпросът да се отнася за заснетото от г-н Василев. Имам толкова много снимки на НЛО и наблюдения, така че да се сравнява метеор - висящо, пулсиращо и променящо в различна посока светещо тяло (обект) с НЛО не е правилно. 

-Това означава ли, че сниманото над Приморско категорично не е метеор?

-Да. Виждал съм много метеори – и големи и малки. Намирал съм даже. Падащото по низходяща траектория тяло няма съвпадащо поведение със заснетото от Здравко Василев. 

Два неидентифицирани летящи обекта се появиха по едно и също време в небето край Бургас
-Покойният ваш приятел и колега проф. Стамен Стаменов беше казал, че извънземни сили пазят древното светилище Бегликташ и може би на това се дължат летящите обекти над Приморско. Радиестезистите са категорични, че там действат мощни необясними сили, заради които уредите им полудяват. Над бившата резиденция на Тодор Живков „Перла“ също са снимани НЛО. Вие какво бихте казал за българския Стоунхендж?

-България е територия с много важен информационен заряд. Темата е много обширна и няма как да я разгледаме с няколко изречения, но за интересуващите се от тези явления, това едва ли е нещо ново.

Предстоят големи планетарни промени. Те ще са тежки и свързани със селекцията на човешката цивилизация, така че нищо специално не се случва. 

Това, което се вижда на тази снимка, със сигурност не е метеор
-Вие сте снимали извънземни и над Бургас. Контактувал сте и с представители на по-високоразвити цивилизации. Как приемат те това, което се случва в страните от източния блок и доколко е сериозна заплахата тази част от континента да се превърне в арена на сражения между Русия и НАТО-вските държави с използването на ракети с ядрен заряд?

-Световна ядрена война няма да има! Това няма да бъде допуснато от КГК (Космическата галактическа конфедерация). Планетарните катаклизми ще изместят всички военни, политически и икономически интереси и ще създадат общество с основна задача – оцеляване на човешката раса и поставянето на хората на ново духовно, високо вибрационно ниво, даващо общо съзнание и чистота на комуникацията – единосъзнанието и универсум!


Четете още:

🔴 Най-упешният български сериал се завръща с нов сезон

🔴 Сигнал срещу мобилен оператор: Поредно огорчение! Ще прекратя абонамента си, ако спрат някои от тези канали

🔴 Зрелищен екшън с тийнейджъри до НДК и мол "Парадайс"

Източник: Блиц

Коментари

горе