Илияна Раева за изживяването "Денсинг старс" и влизането в "Пирогов"



“Ще бъда безкомпромисна към абсолютно всички участници и ще искам от тях да подпалят дансинга". Това заяви Илияна Раева. През 2014 г. тя бе сред звездните участници в обичания риалити формат Dancing Stars, а 10 години по-късно се завръща в предаването като жури. Форматът стартира по Би Ти Ви този месец.





“Без значение дали могат да танцуват, или не, ще искам от всички да са толкова отдадени на това уникално шоу, че хората да не мърдат от екраните", добави златното момиче и настоящ президент на Българската федерация по художествена гимнастика.





“Живях в невероятна приказка, беше страхотна авантюра. Успях да се преборя “само" с 15-20 години по-млади от мен и влязох във финала, което беше уникално постижение. Висок адреналин и силни емоции. Това бяха приказни преживявания за мен. Искам да кажа на сегашните участници, че ще влязат в приказка, в която се танцува. Но и приказка, в която ще се запознаят за първи път с възможностите на телата и духа си", разказа Илияна Раева.





За да опише колко трудно е да бъдеш напълно отдаден на танцовото риалити извън звездния блясък, който се вижда от екрана, тя сподели и редица перипетии, през които е минала тогава.





“Бях и в “Пирогов", за да ми бият инжекции, скъсах мускулни влакна, падна ми сводът. Това не е просто шоу, това е и трудно предизвикателство, в което се изисква тотално танцуване. А когато си звезда в България, трябва да си звезда във всяка област, във всяка твоя публична поява и проява. В случая - и в танците. Просто трябва да си на ниво. На най-високото, на което духът и тялото ти са способни, че и повече от това", завърши Илияна Раева.





В журито ще бъдат също Галена Великова, международен съдия по латиноамерикански и стандартни танци, както и семейната двойка - българката Франциска и полякът Томас Папкала, многократни шампиони по спортни танци.






Четете още:

🔴 АПИ предупреждава за проблем с електронните винетки

🔴 Кака Лара изплака най-голямата си мъка за тежкото раково заболяване

🔴 Блокада, меле и гонка: Ранени полицаи след опасния екшън в София / СНИМКИ





Източник: plovdiv24





Коментари

горе