Жената на Краси Радков влиза в "Денсинг старс"Краси Радков не се съгласява на телевизионно участие, без да подсигури ефир и за съпругата си Станислава.

Актьорът ще бъде водещ на "Денсинг старс" заедно с Алекс Раева, но и майката на единствения му син ще захлеби с хонорара от предаването, което се чака с голям интерес.

"Семейството съвсем скоро ще наблюдаваме в предаването, но не като танцова двойка. Той ще дежури на първа денсинг линия като водещ, за да не изпуснем нещо интересно. Нейната роля пък засега е тайна", обявиха официално от bTV.

Миналата година звездното семейство се пробва като водещи в конкурентната Нова телевизия. Краси Радков и Станислава Ганчева, която също е актриса, застанаха рамо до рамо до синоптика Емо Чолаков в "Един за друг", но не се превърнаха в любимци за зрителите и тази пролет ще бъдат заменени от Мария Игнатова.

Краси Радков и Станислава Ганчева са заедно вече 19 години, а синът им се роди през лятото на 2018 г.

"Теодор е много дълго чакано дете, винаги съм искала деца, но не се получиха нещата. В едни момент бях загубила вяра и желание, но Краси бе човекът, който ме накара да го продължа. Нямаше как да го кръстим, освен Теодор – божи дар“, разказва Станислава


Четете още:

🔴 Близначката Влади призна за Стефан

🔴 Илияна Раева за изживяването "Денсинг старс" и влизането в "Пирогов"

🔴 АПИ предупреждава за проблем с електронните винетки

Източник: plovdiv24

Коментари

горе