Ергенката Мони стана журналистка, води новиниТанцьорката се преориентирала от кючеците към журналистиката

Най-скандалната участничка от романтичното приключение "Ергенът" Мони Зенгинер обяви вълнуваща новина с последователите си в инстаграм. Оказва се, че ориенталската танцьорка тотално се е преориентирала кариерно, като тръгнала по пътя на журналистиката:

"Варненци с първи думи за зелената зона, моят авторски обзор и първите стъпки по моя журналистически път", обяви белиденсърката в нета.

Варненката застана пред микрофона на "Нова Варна" като външен стажант и освен че излезе на улиците на родния си град, задавайки въпроси на гражданите, сътвори и авторски коментар по случая.

Мони застана зад микрофона на

Мони застана зад микрофона на "Нова Варна"

Зенгинер направи питане в пиковите точки на кварталите, които предстоят да бъдат част от зелена зона, а гражданите бяха повече от щастливи да си поговорят с ергенката по въпроса. Нейният подход и изследователски обзор извадиха на повърхността проблемите на гражданите, които се оказва не са никак малко. Зенгинер установява с репортажа си, че според тях най-големият проблем е както недостигът на паркоместа, така и инфраструктурата на града.

Пищната варненка очевидно се старае и справя добре с новата работа, но изненадващият й интерес към журналистиката, появил се изневиделица, събуди противоречиви реакции сред нейните фенове.

"Аз я поздравявам за това, че е решила да се занимава с обратното на всякакъв вид простотия", изрази възхищението си положително настроен фен, но други не успяха да погледнат отвъд имиджа на тунингованата красавица. "Вземи се покрий някъде, че дори не можеш да говориш. От толкова опъване и джуки си едно фъфлещо плашило и нищо повече", написа хейтър.

Ергенката разпита гражданите на Варна

Ергенката разпита гражданите на Варна

След неуспешното си участие в надпреварата за сърцето на ергена Мони претърпя сериозна трансформация. Участничката се очисти от хейта около себе си и се превърна в истински добър пример за подражание. По време на преобръщането на живота си Зенгинер дори пребори и цигарите - "най-вредният й навик" още от 10-годишна според самата нея. Успех!


Четете още:

🔴 Нова ТВ обяви кога тръгват "Капките"

🔴 Миската от "Барселонагейт" с таен рожден ден в ЧУЖБИНА / СНИМКА

🔴 Краси Радков изригна към Мамин Сашко: По-добре биполярен, отколкото бисексуален

Източник: Днес.БГ

Коментари

горе