Нели от "Търси се" поискала развод, след като научила, че...Новината, че Нели от "Търси се" се е развела, обиколи набързо публичното пространство. Тв водещата сама призна за рокадите в личния си живот, а думите й изненадаха мнозина.

Ето, че вече е ясно и защо двамата с мъжа й Данаил са се разделили. През 2019-та година в единственото си общо тв интервю, той бе споделил: "Семейството е всичко. Може да си напусна работата, ако ми пречи на семейството". Пет години по-късно причината изглежда много тежка, щом двамата вече не са семейство.

Тогава, съпрузите бяха долепени един до друг, държаха се за ръце през цялото време и буквално сияеха от щастие, говорейки за дългогодишната си любов. Коментираха дори идеята да имат трето дете. Данаил каза, че намерил огън във водещата за семейното огнище, а тя в него – кой да поддържа този огън жив. Тези дни, оказа се, че е изгаснал и приказката на Нели и Данаил вече е приключила.

От това, което обяснява към днешна дата Нели Хаджийска, става ясно, че не е намесен трети човек в причината за раздялата им. Вече писахме за опитите на двойката да спаси отношенията си - посредством манастири и семейни констелации. Въпреки всичко обаче, в публичното пространство все пак се промъкна слух, че мъжът на блондинката, който работи в киноцентър "Бояна", имал тайна авантюра с актриса.

"Целият казус при мен започна с едно особено усещане в любовта. До такава степен сме се сраснали, че сме престанали да се виждаме като отделни индивиди, което е голям капан в любовта", споделя в същото време Нели.

"Истинският провал е да останеш във връзка, в която не си щастлив", категорична е Хаджийска, от чийто обяснения излиза, че двамата с мъжа й просто са престанали да осъзнават промяната, настъпила не само в отношенията, но и в самите тях. Вече липсвало вдъхновението, а връзката им приличала повече на приятелска, с типичните битови задачи по отглеждането на децата.

Към днешна дата, прясно разведената Нели Хаджийска е насочила вниманието си изцяло към духовната тематика. Отскоро води собствен подкаст, който представя в мрежата като "духовна работилница, в която обединява популярни лица и техните духовни и психологически ментори, които им помагат да вървят в пътя на светлината".

Идеята за подкаста се появила, докато самата Нели търсела своите ментори. А колкото до нова любов и нов мъж в живота си, на този етап блондинката е категорична, че ще се случат в точното време, защото тя "има пълно доверие на Вселената".


Четете още:

🔴 Големи промени в "Биг Брадър", стартът на шоуто е на...

🔴 Боби Ваклинов захапа Мара Отварачката

🔴 "Денсинг старс" се завърна с емоция и завист към съвършената Натали Трифонова

Източник: Блиц

Коментари

горе