След 5 часа пред екрана, зрителите съсипаха "Денсинг старс" още на старта



Зрителите са раздвоени по отношение на завръщането след 10 години на „Денсинг старс“ на българския екран. Още след първия тур на танцовата надпревара ентусиазмът, с който беше чакана, взе да се изпарява. А причините за това са няколко.









На първо място зрителите се разбунтуваха срещу продължителността на „Денсинг старс“. Според повечето 5 часа е твърде много време и на каквото фантастично ниво да е продукцията, никой не може да издържи толкова пред телевизора. А повечето смятат, че нивото далеч не е толкова високо.





Веднага се забеляза и много голям гаф с регламента.

„Как така затварят линиите около 4 часа след танца на първата двойка и около 20тина минути след танца на последната? Доста е несправедливо, ако въобще има някакво реално зрителско гласуване“, това е само един много коментари в този смисъл.









Следващият дразнещ зрителите елемент са оказаха водещите. Повечето коментари са най-вече критики към Краси Радков за шегите му. Дори и феновете му признават, че той просто не е за това шоу.









Но тъй като повечето зрители са наясно, че закачките ги пишат сценаристите, а водещите само ги казват, критиките са насочени основно към тях:





По отношение на самите участници вече се появиха разделителни линии. Дара, д-р Щонова и Емануела спечелиха сърцата на зрителите, макар че Натали Трифонова блесна така, че остави всички в сянката си.





Зрителите са зарадваха и на каратистката Ивет Горанова, а репликата ѝ, че трябва да помни, че има партньор, а не спаринг партньор на дансинга, беше може би най-смешното нещо в цялото шоу.









Може да се каже, че „Денсинг старс“ почна новия сезон като Виктор Стоянов от „Ергенът“ – с падане и резил.





Да се надяваме, че също като него, цялото предаване ще се изправи. Иначе за другите мъже в шоуто засега коментарите са предимно поздравления за смелостта и съчувствие за почти сигурните провали на дансинга.


Четете още:

🔴 Посочиха най-добрата инвестиция в България за всички времена!

🔴 Джино задлъжня и изчезна: Шеф Кустев е поредният, който се ожали, че е станал жертва на мургавия риалити герой

🔴 Снахата на Маги Халваджиян с посинени скули?





Източник: vihrogon





Коментари

горе