Вижте каква невероятна красавица е била бабата на Андреа - звезда на Народния театър! / СНИМКИПоп фолк-фурията Андреа напоследък сякаш залага на голотата като средство за печелене на популярност, но е факт, че не й липсват сценични качества. Тя самата е амбицирана да се докаже и като актриса, освен като певица, а за целта дори бе записала да учи актьорско майсторство.

Преди няколко дни русата фурия потвърди пред "България Днес", че е била студентка по актьорското майсторство за един семестър, но се е отказала заради несъвместимостта с нейната работа.

Въпреки че бившата на Кобрата е изоставила обучението си в университета, тя продължава да изучава сценичния занаят.

Този път артистката черпи знания "от извора", а именно от своето наследство.

Блондинката показа стара книга, която е подарък от самата й баба - актрисата Тодорка Ахтарова .

книга актьорско майсторство
Бабата на Андреа е играла в Народния театър

Книгата има заглавие "Работата на актьора над себе си" и е писана в далечната 1945 г. "Чета много книги, оставени от баба ми! Никога не съм се отказвала от актьорското майсторство и желанието ми е да създам свой собствен филм", споделя сексапилната Андреа, която очевидно не се предава лесно със своята страст.

Пред своите над половин милион последователи в платформата блондинката изтъкна колко е горда, че е кръстена точно на баба си, тъй като истинското и име, стоящо зад сценичния и псевдоним, всъщност е Теодора Андреева. В профила си в социалните мрежи Андреа неведнъж е публикувала и снимки на баба си , на чиято естествена красота би завидяла всяка силиконка:

Тодорка Ахтарова

Бабата на Андреа е била изключителна красавица

Въпреки че настоящето има съвсем различни стандарти за красота от миналото, никой не може да отрече привлекателния външен вид на дамата от черно-белите кадри. Нежните черти на нейното лице, пленяващо с изразителни очи и плътни устни, определено са способни да възхитят всеки човек, било то преди или сега. На това мнение са и почитателите на изпълнителката на “Най-добрата”, които се включиха в коментарите под публикациите в профила и, за да изкажат своя искрен възторг от очарователния образ, запечатан на изображенията, като някой от тях дори отбелязаха, че намират известна прилика между двете.

актрисата Тодорка Ахтарова

Актрисата от Народния театър Тодорка Ахтарова

Всъщност кариерата си бабата на изпълнителката е започнала като манекенка, което не е никак учудващо предвид великолепния начин, по който е изглеждала. Подиума обаче е заменила с театралната сцена, участвайки в различни представления първо в “Народен театър на селото”, където е била солист и примабалерина, а впоследствие, след като той бива разпуснат, в “Народния театър”, пред чиято публика играе в продължение на цели три десетилетия. Сред постановките с нейно участие са “Верни сърца”, “Първа пролет”, Хитрините на Скапен” и много други.

Тодорка Ахтарова

Тодорка Ахтарова в компанията на Пеньо Пенев

Нейната работа, на която тя била изцяло отдадена, я е срещнала с множество имена от артистичните среди, едно от които е Пеньо Пенев, често наричан “Поетът с ватенката”, присъстващ на една от фотографиите, споделени във виртуалното пространство от нейната внучка. На нея двамата са в компанията на приятели, седнали един до друг на масата в заведение.

Съпруга си Тодорка срещнала в горещ летен ден, когато решила да отскочи до плажа в град Бяла, където с колегите и от театъра имали спектакъл. Видяла Александър, който свирел на своята китара, седнал на пясъка, в близост до разбиващите се вълни. Двамата се влюбили от пръв поглед.

Любопитен факт е, че прабабата по бащина линия на Андреа, която се казвала Ана, също е била част от артистичните среди. Някога тя е била оперна певица в театър “Ренесанс”, където една вечер по неволя и се наложило да замести на сцената Мими Балканска, която била солистка, без да знае, че в публиката ще присъства самият Иван Вазов. Писателят бил абсолютно опиянен от нейния глас, като не скрил колко много му харесало изпълнението й.


Четете още:

🔴 Излязла е аутопсията на 2-г. дете в Търново, починало е от...

🔴 Разпределително дружество съобщи за голяма измама, потребителите да не се хващат

🔴 Земетресение в България / СНИМКИ

Източник: За Жената

Коментари

горе