Вдовицата на Баташов оскверни паметта му, но си получи заслуженотоВдовицата на Андрей Баташов вбеси зрителите на "Денсинг старс" с нагло поведение и гавра с паметта на покойния си съпруг и затова й "откъснаха" главата и я изпратиха на скамейката да наблюдава как се справят останалите участници от шоуто. 

Зрителите гласуваха и Боряна Баташова беше първата изгонена звезда от танцувалното шоу, като всички съжаляват нейния партньор Калоян, който е страхотен професионалист, но е изтеглил късата клетка с партньорката си. 

Боряна определено не се справи с танца, въпреки самочувствието си, че е голяма танцьорка. И именно тази нейна самоувереност и арогантно поведение ядоса зрителите, които единодушно решиха тя да си ходи вкъщи и да не й дават повече шансове за изява. 

"Повечето хора около мен ми казват, че танцувам добре. Нито едно движение не ми е чуждо и няма нещо, което да не мога да науча", самоуверена е тя преди излизането си на сцената и посичането от страна на журито и след това и слабия зрителския вот.  

"Казвам се Боряна Баташова - водеща, певица и бъдещ шампион по танци. Въпреки всички неща, с които се занимавам и нещата, които съм постигнала, в обществото съм известна повече като вдовицата на Андрей Баташов.

Веселата вдовица. В първият сезон на "Денсинг старс" в България участваше и Андрей и по време на предаването се венчахме. Сега, когато отново съм сама и знам, че шоуто ми носи късмет, кой знае... Може приказката пак да се повтори", казва тя във визитката си, което зрителите приеха като оскверняване паметта на Баташов.


Четете още:

🔴 Нощният ток поскъпва заради ВЕИ, цената на водата скача с всяко къпане

🔴 Бием шута на мобилния оператор без неустойка

🔴 Еротична звезда разтърси "Хелс китчън"

Източник: Блиц

Коментари

горе