Емрах Стораро вбеси всички, оставането му в шоуто е под въпросЕмрах Стораро се представи задоволително добре по време на първия лайф на "Денсинг старс", където е сред участниците. Но зад кулисите положението е доста различно и малкият син на Тони Стораро може да бъде изгонен дисциплинарно. 

Продуцентите на танцувалното шоу съжаляват много за избора си да поканят малкия Стораро, тъй като за няколко седмици репетиции им стопил лагерите с нагло поведение и несериозност. 

Най-потърпевша е неговата партньорка по танци Веселена, която всеки път го чака с часове в залата за тренировки. Емрах се е взел за голяма звезда и закъснява системно, което изнервя всички замесени в продукцията. А накрая се появявал с огромно закъснение и дори не се извинявал. 

Девойката, която се мъчи да го научи да танцува, се вижда в истинско приключение с непослушния Емрах. Тя се жалвала пред продукцията, че партньорът й въобще не слуша какво му се говори и е напът да се откаже от него. 

Това негово детско поведение вероятно ще му изяде главата. Ако продължи да е толкова своенравен, продуцентите ще вземат мерки и ще го премахнат скорострелно от шоуто, а той за пореден път ще изложи известната си фамилия.

"Защо Емрах губи на всички времето? Закъснява за тренировки при момичето и ние трябва да гледаме просташкото му поведение??? Има доста уроци да учи, докато стигне баща си и Фики като уважение и държание пред хората", гласи един от коментарите в мрежата.


Четете още:

🔴 Вдовицата на Баташов оскверни паметта му, но си получи заслуженото

🔴 Нощният ток поскъпва заради ВЕИ, цената на водата скача с всяко къпане

🔴 Бием шута на мобилния оператор без неустойка

Източник: Блиц

Коментари

горе