БТВ уплаши хората в метрото в СофияВече всички дами са в пълен състав в имението на „Ергенът“. Видяхме ги, представиха се, която какво можа и раздаването на рози започна, дори някои вече напуснаха. Алек Младенов заяви, че иска да намери своята половинка и това е неговата цел, дали ще успее ще видим на финала. Носят се слухове, че дори не е постигнал успеха на предшествениците си, да подарят годежен пръстен.

Затова пък всички дами извън предаването ще имат възможността да се докоснат до романтиката на розите и да се снимат, както обявиха БТВ.

До петък всеки, който иска да се докосне до ритъма на Dancing Stars и да се снима сред розите от „Ергенът“ може да го направи в някои от метростанциите в София. Там може също да се срещне с любими лица от предаванията „Аз обичам България“ и „Бригада Нов дом“ и сериалите „Съни бийч“ и „Алфа“.

До края на работната седмица в различни дни и на различни локации в метрото феновете ще могат да се срещнат с любимите си звезди и актьори. А на първи март подобаващо ще бъде посрещната и Баба Марта.

За дамите от шоуто нищо не се споменава, но пък тях ще гледаме на екран, тъй като събитията в предаването току що започват. Всички влязоха със заявка, че имат много да покажат от себе си в опити да спечелят сърцето на третия подред Александър Младенов.

Няма начин Алек да се покаже сред обществото на фен среща докато не е свършил 3 сезон ,би било абсурдно

Участничките ще са там ли? Щото, ако са там не знам дали няма да ме хване страх да мина…

Сега е там ергенино и си търси невеста у метрото!

На шега разбира се и някои дадоха на Алек ценни съвети.

Алек, прекрасен си… Ама мацките дето са ги избрали… Внимавай много. Има може би две три трябва да ги опознаеш по добре.❤️

Ако си готов да създадеш семейство едва ли ще участваш в подобно предаване като гледам участничките няма да бъде скоро


Четете още:

🔴 Всички най-нови глобални модели за времето: Люта зима през март!

🔴 Подобно нещо се случва за първи път в "Като две капки вода"

🔴 Истанбул се стяга за земетресение, Ердоган обеща...

Източник: vihrogon

Коментари

горе