Тото през сълзи: Не заслужавам да съм щастлив, не заслужавам и жената до менЙонислав Йотов – Тото от СкандаУ  направи емоционална изповед в телевизионен ефир и разкри, че преминава през доста труден период.

“Още съм в дупка. Това продължава вече година и половина. Катеря се от този кладенец, в който паднах и слава Богу, че Кристин е до мен, както и децата" – сподели той в “Търси се" по bTV, където бе гост със сценичната си половинка Лъчо.

Хитмейкърът и водещ на подкаста “При Тото" продължи още по-дълбоко с откровенията и заяви: “Аз не заслужавам да съм щастлив, не заслужавам и тази жена, която е до мен. Много я обичам, тя всичко пое от мен, след реакцията ми в подкаста с Тити Папазов. И децата много изживяха – аз се дразних, исках да са тихи, крещях им, всичко поеха от мен и моята идиотия".

Съпругата му Кристин го трогна до сълзи, като му благодари, че я е върнал към танците. Тя подчерта, че мъжът й се грижи за двете им деца, когато тя отсъства.

“Вечер ги приспива, храни ги, пее им, докато заспят. Освен това, всеки ден ми казва колко съм красива и така ми поддържа самочувствието. Искаше да си купим къща на село и сега сме в процес на строеж… След този подкаст едва оцеля и той, и ние всички след случката" –  през сълзи разказа очарователната млада жена.

Тото разкри още: “Такива глупости съм правил в този живот, че ако не беше тя до мен, щях да съм дъното". По думите му именно половинката му го е изритала от дупката и започнал да живее отново.

Дуетният му партньор Лъчо заяви, че са остават заедно в годините, преминавайки и през добри, и през лоши периоди: “Същият човек си е той, откакто го помня, само малко се е свил. Но ние сме заедно винаги и в добро, и в лошо".


Четете още:

🔴 Собственикът на "Еконт": ПП-ДБ са средство за удоволствие в ръцете на сексуален доминант

🔴 Геро става водещ на ново риалити, зрителите го попиляха

🔴 Обрат за Мария Силвестър! Какво се случи

Източник: plovdiv24

Коментари

горе