Доцент: След тези избори може да ходим и на други



Доцент Стойчо Стойчев обяви на кой ще връчи втория мандат за кабинет Румен Радев.





Аз предполагам, че той ще бъде връчен на БСП по традиция, тъй като го е правил всеки всеки път, когато има такава възможност. Не виждам защо в момента да постъпи по друг начин, тъй като е предизвестен така или иначе изходът от ситуацията, каза той по бТВ.





Дали ще бъдат избори две в едно, или ще бъдат в две последователни седмици тези избори и дали ще наделе аргумента за какво да харчим пари за два избора, вместо в един ден да се проведат и двата избора, проблемът, разбира се, е свързан с това кои партии ще доминират по време на двата избора, добави той.





Ще спестяваме 100 милиона, не знам на каква база го казаха, тъй като точната сметка обикновено излиза по-скъпо, защото ще се наложи може би още един предсрочни парламентарни избори след това да правим.





Последните избори две в едно, помнитее 2021 година, произведоха неустойчив парламент, който имаше доста къс живот. Затова е хубаво, когато се гласува, да се гласува за нещо конкретно а не за две неща едновременно и да не се прехвърлят послания с мисли от едното към другото, каза още Стойчев.





Според него на резултатите на извънредните парламентарни избори може да не удовлетворят никой и да се наложи след това отново да се гласува на нови избори.


Четете още:

🔴 Васка си тръгна от "Ергенът"

🔴 Фен на "Хелс китчън": Спирам да го гледам след тази простотия

🔴 Почина бащата на убития Митко от Цалапица





Източник: Petel





Коментари

горе