Маги Халваджиян пуска ново шоу по Нова тв по поръчка на Виктор Николаев“Скрита самоличност” ще е новото шоу на Нова телевизия, продуцирано от екипа на Маги Халваджиян. В сутрешния блок на телевизията новината беше обявена от продуцента на “Като две капки вода” Кирил Киров - Кико.

Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ. В него участват 8 играчи, чиято самоличност е скрита, а състезателят трябва да познае професия, роднински връзки и други подробности за неизвестните. Наградният фонд е 100 000 лева, обясни Кико.

Той призова зрителите да идват на кастинг, защото снимките започват скоро. Продуцентът обаче не разкри кога може да очакваме “Скрита самоличност” в българския ефир.

Оказа се, че идеята за новото шоу е донякъде вдъхновена от Виктор Николаев. Водещият поискал да види точно това шоу от Маги Халвазжиян по време на интервю в сутрешния блок.

Кико съобщи също, че билетите за финала на “Като две капки вода” в зала “Арена София” са вече разпродадени. “Продадохме 11 хил. билета”, съобщи продуцентът и препоръча хората да не купуват билети от прекупвачи на тройна цена.


Четете още:

🔴 Доцент: След тези избори може да ходим и на други

🔴 Васка си тръгна от "Ергенът"

🔴 Фен на "Хелс китчън": Спирам да го гледам след тази простотия

Източник: Petel

Коментари

горе