Шампион по щанги предлага Porsche Panamera на абитуриентиСобственик на лъскаво возило публикува атрактивно предложение към абитуриенти в неравностойно положение, видя Plovdiv24.bg.

Ето и самата оферта: 

"Здравейте. По случай предстоящите балове искам да предложа личния си автомобил Porsche Panamera 4s на абитуриент/ка в неравностойно положение. Разходи по горивото се поемат от мен, ако е свободен на съответната дата."

Предложението е публикувано в групата Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv и  среща десетки одобрителни коментари.

Оказва се, че скъпата кола с пловдивски номер РВ 0080 НХ е собственост на световния шампион по вдигане на тежести от Чанмей през 2007 г. в категория до 77 килограма Иван Стоицов. Тежкоатлетът е роден в Асеновград, но от години живее в Лондон. Там е изкарал лиценз за охранител и пази известен киноцентър в британската столица. 

Иван Стоицов е последният български шампион в този спорт. Заедно с приятелката си - световната шампионка Боянка Костова и други наши щангисти са се състезавали за Азербайджан, но той така и не записа участие за каспийската страна на международно състезание. 

Тежкоатлетът има редица отличия за България, сред които трето място на европейското първенство за мъже в София през 2005 година и златен медал от шампионата на Стария континент за юноши в Бургас през 2004-а. Участвал е само на едни олимпийски игри - Атина 2004, където се класира 7-ми в категория 77 кг.


Четете още:

🔴 Лекарите не могат да си обяснят защо това е най-мощният антибиотик в света

🔴 Маги Халваджиян пуска ново шоу по Нова тв по поръчка на Виктор Николаев

🔴 Доцент: След тези избори може да ходим и на други

Източник: plovdiv24

Коментари

горе