Цънцарова се тюхка, че изтървала лесни пари покрай Гришо



Победата на Григор Димитров срещу Алкарас миналата нощ предизвика много емоции и коментари. Съвсем естествено тя беше и основна тема на “седянката” в сутрешния блок на bTV. Водещите и колегите им обсипаха Гришо със суперлативи, сравниха го с легенди като Андре Агаси и като цяло бяха в много приповдигнато настроение от постижението на тенисиста ни.









Климатологът проф. Георги Рачев направи интересен коментар, като припомни, че букмейкърите оценили Димитров много ниско, все едно няма никакъв шанс.

“Бяха го набутали толкова ниско, под тинята”, заяви професорът.









“Що не залагахме?!”, възкликна почти възмутена Мария Цънцарова. Явно журналистката се разочарова, че е изтървала шанса да спечели бързи и лесни пари от успеха на Гришо.





Златимир Йочев пък реши да замести спортния си колега Петър Бакърджиев. В отсъствието на Пепи той продължи линията да се обсъжда кои известни красавици гледат мачовете на българина.





Този път в рубриката “красива жена гледа Гришо от трибуните” попадна Иванка Тръмп, дъщерята на бившия президент и сегашен кандидат за държавен глава на САЩ Доналд Тръмп.









Злати обаче побърза с усмивка да уточни, че ще е голяма спекулация дори да се предположи, че тенисиста има вземане-даване с Иванка.


Четете още:

🔴 С една най-обикновена подправка боядисвам невероятни златни яйца за Великден - зарежете боите, пълни с химикали!

🔴 Ето как е изглеждала Виктория от Ергенът 3 преди корекциите / СНИМКИ

🔴 Майки водят синовете и дъщерите си за развод при адвокат





Източник: Petel





Коментари

горе