Бременната Християна Лоизу призна кой е бащата на детето й, оказа се...Последният лайф на "Като две капки вода" предложи серия от любопитни моменти, които със сигурност ще се коментират активно в социалните мрежи, най-малко до другия лайф след седмица. 

След като Владо Зомбори предизвика небивал фурор с изпълнението си на един от големите хитове на Майкъл Джексън, а Рачков и Геро обявиха в самото начало, че са наложени ограничения и не могат повече в шоуто да представят тъмнокофи хора, ето, че се случи и още нещо крайно любопитно.

Още във втория лайф на шоуто кипърката Християна Лоизу обяви в ефир пред всички, че е бременна, а видимо наедрялото й коремче постоянно приковаваше вниманието на публиката. Но тя не спомена нито дума за това кой е и какъв е бащата на бебето - нито по време на лайфа, нито в следващите дни и седмици.

След скорошното си превъплъщение в образа на великата Уитни Хюстън обаче, водещият Димитър Рачков без предупреждение хвърли пред всички въпроса: "Бащата българин ли е?", а за Лоизу не остана друг вариант, освен да отговори.

"Да, българин е!", хвърли, макар и минимална яснота, гласовитата кипърка, която наскоро се издаде и за още нещо. На един от фотосите в личния й профил във фейсбук тя показва годежен пръстен с малък диамант, но така и не показва мъжът, от когото го е получила.

Припомняме, че пооследната известна връзка на Християна бе със звездния репортер Борислав Борисов, с когото даже бяха и сгодени, но преди 2 години внезапно се разделиха.


Четете още:

🔴 Мъжът на Антоанета Стефанова направи смразяващо признание в "Стани богат"

🔴 Голяма промяна с имотите: Този документ отива в историята!

🔴 Срокът на годност на панелките изтича: Невъзможно е да бъдат съборени, но може да се удължи техният живот

Източник: Блиц

Коментари

горе