Мария Игнатова се развежда с Нойзи, връща се при Рачков!Това не е турски сериал, това вече е абсолютен цирк, та да не кажем фиаско... Мария Игнатова и Ивайло Цветков - Нойзи са в развод и това е потвърдено официално.

Явно след като първоначалното заслепение и химия са отминали, Игнатова си е дала сметка за какъв човек се е омъжила и побърза да коригира грешката си.

Както знаем, тя не само прибра Нойзи в бащината си къща, но и беше основният източник на доходи за двамата. А докато тя се грижи за всичко, в това число и домакинството, то мъжлето й не спираше да философства, да се прави на супер интелектуален и да лежи на дивана. Е, така не става... поне не и задълго.

Резилът с шофирането му в пияно състояние и ареста са били капката, от която чашата на търпението на Мария е преляла и хоп - тя тегли чертата. Не това обаче е нещото, което шокира всички, а новината, че Игнатова се е върнала при Димитър Рачков.

Да, да, добре прочетохте. Някогашните влюбени отново са влюбени и поднесли бомбастичната вест на ошашавените си колеги от медията. Сега двамата отново ще са водещи на "Господари на ефира", което се завръща и отново ще са двойка в живота.

"Това беше най-голямата бомба от доста време насам", коментират техни колеги.


Четете още:

🔴 Обигран брокер каза сега ли да купуваме имот, или да изчакаме

🔴 Горещо лято в Гърция: Отиваш, та и с пари ще се върнеш

🔴 Дъждовете идват от тази дата през април, обяви професор Рачев по БТВ

Източник: За Жената

Коментари

горе