Коцето Калки проговори за инцидента, след който се отказва от...Музикантът и зъболекар Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, се отпусна достатъчно в кулинарната надпревара "Хелс Китчън" и призна нещо, което хвърли последователите му в мрежата, а и съотборниците му в Кухнята на Ада, в потрес за секунди.

Коцето Калки разказа на водещия Станислав Иванов за годините, в които е бил зъболекар в миньорско село и как е започнал да се занимава с музика. Една от мечтите на певеца е да направи фанфарен оркестър. Не пропусна да сподели и мнението си за останалите от отбора в шоуто.

Изпълнителят разказа, че познава Изи от много малка. Оприличил влогърката като "индийска богиня" заради таланта ѝ да се снима през цялото време от всички ъгли, все едно има повече от две ръце. А за фолкпевицата Бони Калки смята, че има много силен усет към готвенето, пише "Телеграф".

Певецът, който тази година навърши 62 години, сподели, че тайната да изглежда толкова млад е, че спортува често и се свърза с природата. Той често кара ски през зимата, а като млад е тренирал лека атлетика. Калки разказа и една доста откровена история за това как е спрял да яде месо. Причината е инцидент, който не може да забрави и до днес. В един от епизодите на "Хелс Китчън" той лично ще пробва отново месо - за първи път от 20 години насам.


Четете още:

🔴 Надушиха ги: Ордите бежанци заливат България заради случващото се в центъра на София

🔴 "Лидл" отваря нов голям магазин, ето къде

🔴 Зуека взе тежко решение: Обяви, че няма да...

Източник: Блиц

Коментари

горе