Мария Силвестър резна мераците на ухажор, защото се оказал без...Мария Силвестър определено не си поплюва, особено когато става дума за напористи ухажори, каквито със сигурност не липсват около засукана мадама като нея.

Актрисата и водещ на предаването "Бригада нов дом" накара поредния мъж, влюбен в нея, да остане като в небрано лозе, но този път заради нещо, което и през ум няма да ви мине, че може да се оказа определяща причина.

Известно е, че красавицата с пронизващо сини очи си пада по мъже в по-зряла възраст, а по-младите даже ги отрязвала грубо. Въпросният ухажор, за когото става дума сега, е от втория тип и със сигурност няма да забрави за ситуацията. За него Мария сподели наскоро, в подкаста на "Един за друг".

Оказва се, че мъжът навремето й е изпратил писмо от казармата, което обаче, за съжаление било пълно с правописни грешки. Точно те вбесили водещата до такава степен, че тя нашарила с червен химикал писмото и го върнала до подателя му.

Реакцията си към днешна дата Мария Силвестър определя като малко по-груба, защото е можела и по-деликатно да го разкара, но по онова време имала доста буен нрав, който с времето поомекнал малко.

Силвестър не била от типичните красавици, а даже напротив - ходела с къса момчешка прическа и много черен грим. И била толкова слаба,  че зложелателите ѝ лепнали прякор Скелета. Тя започнала ужасно да се притеснява от тънките си като клечки крака и през лятото носела по два чифта панталони един върху друг, за да прикрива крайниците си. Впоследствие обаче превърнала недостатъците в предимства, защото я поканили да стане модел.

Към днешна дата красивата водеща признава, че животът след 40 тепърва започва и жените, които се плашат от възрастта, трябва тутакси да променят това в мисленето си, за да се чувстват щастливи. Разбира се, Мария редовно посещава и любимата си клиника по естетична дерматология, за да се поддържа свежа, слага си ботокс и филъри в лицето, но без да прекалява.


Четете още:

🔴 Коцето Калки проговори за инцидента, след който се отказва от...

🔴 Надушиха ги: Ордите бежанци заливат България заради случващото се в центъра на София

🔴 "Лидл" отваря нов голям магазин, ето къде

Източник: Блиц

Коментари

горе