Карамански и Пепе ще имат дъщеричка / СНИМКАПопулярната инфлуенсърка Антоанет Пепе е в очакване на четвъртото си дете, като двамата с половинката ѝ Иво Карамански разкриха, че ще имат дъщеричка. Очаква се бебето да се появи на бял свят в средата на лятото, през месец август.

В интервю за "Преди обед" щастливата майка обяви, че веднага е разбрала, че е бременна.

"Много бързо научих. Аз си познавам тялото, бях сигурна. Всъщност много бързо му казах и на Иво", с усмивка разказа Пепе.

На свой ред Иво сподели, че тя го е изненадала "по много готин начин", като сложила чифт слушалки за бебе в кутийка за подарък.

Бъдещите родители споделиха, че всички се вълнуват заради бебето. С днешна дата все още обаче не са измислили име.

"Искаме да е оригинално, различно, да има послание и всички наши роднини да го харесат. И ние най-вече", споделя двойката.

Въпреки че ще става майка за четвърти път, инфлуенсърката сподели, че сега се чувства малко по-уморена и по-меланхолична. Въпреки това се старае да е активна и продължава да спортува. Двамата с Иво няма да ходят на училище за родители, имат школовка с отглеждането на другите деца на Антоанет, освен това Иво е помагал за отглеждането на сестра си.

Бъдещият татко се надява, че малката ще е по-разумна от него и ще вземе повече от качествата на майка си. Тя на свой ред е категорична, че иска малката да вземе от неговия музикален талант.


Четете още:

🔴 Гениална идея! Пенсионерки заработват по още 50 лева като само гледат пред блока за...

🔴 Всички се питат: Тази красива французойка в ламборгинито ли е новото гадже на Григор Димитров / ВИДЕО

🔴 Страхотен! Орлин Павлов сбъдна мечта на майка си

Източник: lupa

Коментари

горе