Това е приказната 20-г. красавица, блъсната от влак пред очите на майка си / СНИМКИ20-годишната Юлия Аврамова е загиналата при неделния инцидент с влака по време на мотосъбора край Благоевград. Младата жена бе пометена от пътническия влак, идващ от Кулата, при неправомерно пресичане на жп линията.

Мястото при разклона за с. Церово е със слаба видимост, било е шумно заради рева на моторите по време на мотосъбора и тя не видяла и не чула влака, съобщава struma.bg. 

Трагедията станала за миг по злощастно стечение на обстоятелствата, тъй като малко преди това по линията преминала нейната майка. В първия момент тя дори не разбрала какво се е случило. Писъците и "Къде е детето ми?! Какво се случи?", събрали мотористи  на релсите.

Двете жени са били заедно на мотосъбора при полигона.

Аутопсията на съдебния медик установила, че Юлия е починала вследствие на множество тежки травми, несъвместими с живота. Иззети са проби за алкохол и наркотици, които са отрицателни.

Такива са били резултатите и от пробите на машиниста на бързия влак Кулата – София, който надул свирката, когато видял човек на жп линията. За съжаление време за друга реакция и възможност да спре влака нямало и последвал фаталният удар.

Загиналата млада жена е от с. Копривлен, но живее отдавна в Благоевград. Тя била студентка по химия, имала приятел, с когото живеели заедно в кв. „Еленово“. Родното село на Юлия е в шок от трагедията.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура – Благоевград, макар че основната версия е за случаен, а не предумишлен инцидент.

Заради трагедията мотосъборът бе прекратен, а до приключване на следствените действия на дежурната оперативна група от 2 РПУ – Благоевград имаше престой на влака, който пристигна със 193 минути закъснение до крайната спирка на гара София.

Заради паднала скална маса на релсите вчера бе отменено движението на пътнически влак № 16104 „Вихрен“ по направлението Добринище – Септември. За пътниците бе осигурен превоз с автобус, съобщиха от БДЖ.


Четете още:

🔴 Брокер: Апартаментите в София поскъпват с 40-50% след...

🔴 Извънредна новина от последните минути за България и Шенген

🔴 Карамански и Пепе ще имат дъщеричка / СНИМКА

Източник: Блиц

Коментари

горе