Тази ли е новата тръпка на Емрах Стораро?



След токсичната връзка на Емрах Стораро с колежката му Теди Александрова от преди две години, певецът продължава да търси жената на сърцето си. 

В музикалните среди все по-усилено се носи слуха, че малкият син на Тони Стораро си има нова тръпка в лицето на певицата Мона – Симона Петрова, която е екс участничка в "България търси талант“.





Родената в Кюстендил Мона от две години упорито се опитва да се наложи като име на музикалната сцена. Зад гърба си тя има проекти с младите си колеги Кирил Хаджиев–Тино и Искрен Тончев–Искрата. Тя е дъщеря и на известния моден дизайнер Мони Петров, а покрай това действа и тя като моделиер, създавайки собствена колекция. 





В социалните мрежи се носят слухове, че двамата вече са имали няколко срещи извън светлините на прожекторите, но заради заетостта му с шоуто, напоследък общуват само виртуално.





От известно време насам двамата поддържали връзка, като дори Мона е била сред гостите на първия лайф на Емрах в танцовото шоу Dancing Stars, издават запознати.

По-рано клюката го обвързваше и с танцовата му половинка Веселина Данева, но това остана само плод на нечии предположения.






Четете още:

🔴 Наша актриса: Пътуването с влак е миризливо и гнусно. После се къпеш дълго и поливаш дрехите с дезинфектант

🔴 Жена крещи на полицай след ПТП: Искам да ме арестуваш, виж какво направи! / ВИДЕО

🔴 Емилия звъни на любовницата на Башур





Източник: plovdiv24





Коментари

горе