СЕКС в "Ергенът"?! Алек НАТИСКА Валерия в морето, тя: имаше проникванеАлек Младенов и студентката Валерия от "Ергенът" се съблякоха и страстно се натискаха в морето. Това се случи, след като ергенът покани моделката на среща. "Потапяш ме в чувства и емоции, които отдавна не съм усещал", каза Алек на Валерия. Студентката веднага му заяви какво иска. "Искам да се вълнувам и да ми трепери душичката."

Ергенът и студентката станаха интимни на плажа

Ергенът и студентката станаха интимни на плажа

Двамата си разкриха чувствата на романтично местенце край морето, където вечеряха и пиха вино. Алек я покани на плажа, където ги чакаше еротична атмосфера с одеало, възглавници и цветя.

"Алек ме съблече само с погледа си и ми натисна всички бутони", развулнува се Валерия. Двамата се разголиха, след което влязоха във водата.

"Валерия заслужава да изпита обич, която не е могла преди" коментира ергенът. Когато Валерия се завърна в имението, разказа на останалите дами какво се е случило между нея и Алек, като загатна, че всъщност са правили секс.

"Не отричам, че може да е имало проникване, докато се натискахме", разтръси моделката. Ергенките останаха в шок, като дори Магдалена и Надежда, които са основни фаворити за спечелване на предаването, се хванаха за главите.

Фаворитките Надежда и Магдалена се потресоха

Фаворитките Надежда и Магдалена се потресоха

Надя спечели първата игра, но все пак Алек реши да повика Валерия, за да прекара остатъка от деня и вечерта с него. Останалите дами предполагат, че е защото моделката се е държеше провокативно и флиртуваше с Алек по време на играта. Там ергенът направи скандални разкрития, като каза, че е склонен на това да праща еротични снимки и има фетиш към крака.

Гащите на Киара се видяха по време на играта

Гащите на Киара се видяха по време на играта

Валерия бе на косъм от това да си тръгне заради държанието и коментарите й, но тя получи последната роза. "С тази роза ти обещавам, че съм човек, който веднъж дава втори шанс", заяви Алек на моделката. Имението напусна спортната мендижърка Виктория, която е една от емблематичните участнички този сезон. "Алек притежава всичко, за което съм мечтала... Ако не намери жената в предаването, може животът пак да ни срещне, знае ли човек", споделя Виктория, след като не получи златна роза.


Четете още:

🔴 Арести в Германия за подготовка на саботаж във военни бази и шпионаж в полза на Русия

🔴 На тази дата пенсионерите да проверят банковата си сметка за Великденски бонус

🔴 Силен трус разлюля Турция тази вечер

Източник: Днес.БГ

Коментари

горе