Астролог: ДНЕС е денят Х



Грандиозни събития в световен мащаб ни чакат в събота, 20 април, смята ексцентричният астропсихолог Кирил Груев. Той от месеци предупреждава, че на тази дата предстоят изключително важни събития, които ще са решаващи за човечеството. 





Своите прогнози и астро съждения Кирил Греув публикува във фейсбук. Предлагаме ви да прочетете без редакторска намеса какво е написал този път астрологът: 

Утре, 20 април 2024г., е денят "Х", за който съм писал преди доста месеци... Денят, наситен с най-много опасност за бъдещето!





Няма и две седмици след голямото Слънчево затъмнение над Америка и тя ще гласува голяма военна помощ за три региона, подкрепяйки неофашизма там - Украйна, Израел и териториите около Тайван! Разбирайте, това са пари за поредните атаки на ултраглобализма, срещу Русия, Иран, Китай - ядрото на "БРИКС"!





Предричам велик крах на тоталитаризма на глобалисти и ултраглобалисти.... който ще започне от утре - натам - за едно по-светло бъдеще!





Разбира се, първо ще има сериозна криза - най-вече на Запад.... макар те да искат да пренесат проблемите си на Изток...

ТОВА Е ЗАСЕГА - УМИРОТВОРЯВАЙТЕ, доколкото можете, жежката атмосфера. 





По-долу в илюстрацията е астрокартата, която аз наричам "дамоклев меч", или още по-правилно за момента е - "Копието на Съдбата"..... което отново насочено срещу ХРИСТИЯНСТВОТО, този път ще се забие дълбоко в сърцето на Звяра!






Четете още:

🔴 Какви са симптомите на коклюш и как се лекува?

🔴 След 'Ергенът" Виктория съди БФС и отрече да е циганка

🔴 Не е сняг и градушка, вредно явление попари част от България





Източник: lupa





Коментари

горе