Този път Фънки вбеси цяла България в Капките и Халваджиян трябва да вземе мерки



Абсолютно недопустима шега направи Фънки в последния епизод на "Като две капки вода".

Зрителите искат Магърдич Халваджиян да вземе отношение.





Последният лайф за сезона на "Като две капки вода" се оказа толкова вихрен и непредвидим, че реакциите от него ще отекват със сигурност поне до големия финал на 13 май в "Арена Армеец".





След изпълнението на Християна Лоизу обаче, журиращият Фънки изрече нещо, което за секунди вцепени от ужас всички в залата, а Хилда Казасян не издържа и заяви: Моля те, не говори!





Кипърката, която вече е в напреднала бременност, направи култова имитация на поп звездата Бритни Спиърс, а изплнението й предизвика вълна от коментари в журито, предаде Блиц.





В един момент Рачков и Геро се пошегуваха с Фънки, че вероятно добре разбира положението на Християна, която танцуваше на сцената с голям корем, защото самият той е с такъв. В този момент обаче, Фънки прониза с ответната си реакция:





"Защото имам рак, затова имам такъв корем!", заяви рокаджията, а малко по-късно, след като видя всеобщото изумление, добави, че е приложил малко черен хумор.





"Не се шегувай с тези работи, опазил Господ!", добави още Хилда, която направо се хвана за главата след чутото.

Тук обаче става въпрос и за нещо много по-сериозно. Фънки напрактика се подигра на хилядите хора, които страдат от коварната болест или имат близки, които са си отишли от нея. 


Четете още:

🔴 Ексшефка на Световната банка: Нечовешки същества управляват планетата ни

🔴 Български зет в надпреварата за кмет на Лондон

🔴 На крака: Слави Трифонов напът да пребори множествената склероза





Източник: Petel





Коментари

горе