Голяма шашма в "Ергенът"! Чуйте как таен глас диктува на Алек какво да прави / ВИДЕО„Прегърни я“, „Целуни я“, „Кажи й колко е красива“, „Избери Маги“, „Изгони Мария“… Така протича всеки епизод от „Ергенът“ – със слушалка в ухото и таен глас, който диктува на Алек какво да прави, как да говори и коя дама да изгони.

Доказателството е във видеото по-долу, където ще чуете гласа от слушалката да подсказва на Алек Младенов по време на срещата му с Магдалена: „Алек, прегърни я! Прегърни я!“. Секунда по-късно Ергенът покорно изпълнява нарежданията на продуцента.

За да се чуят заповедите на тайния глас от слушалката, звукът трябва да е усилен докрай. „По принцип говорят тихо на Алек така, че да не се издадат пред камерите и гласът на практика е недоловим от зрителя. В повечето случаи обаче момичетата чуват всичко, което му диктуват, защото са твърде близо до него“.

Подобен случай имаше и в първия сезон на „Ергенът“, когато дори зрителите чуха как шепнат имена в слушалката на Виктор Стоянов по време на Церемонията на розата. В последствие Виктор сам е пожелал да махне „бръмбара“.

При Алек ситуацията се оказала по-сложна, тъй като в повечето от случаите той сам не знаел как да реагира и предпочитал да го напътстват чрез предварително установен сценарий.

@m.mm_995

♬ original sound - mmm_2024


Четете още:

🔴 Гала падна много ниско в "На кафе"

🔴 Жената на Иво Аръков разкри за ужасна трагедия: Вратите на Ада се отвориха

🔴 Зверски трус удря Вранча, а 20 секунди по-рано в София ще се случи това!

Източник: Блиц

Коментари

горе