Андреа си отмъсти на КубратАндреа не спира да провокира. Този път пусна снимка от спалнята с гаджето й Емре Йозмен. Той първи се осмели да качи провокативния кадър, а изпълнителката го последва, като сподели снимката в своя профил в Инстаграм.

Двамата се забaвляват добре, търкаляйки се под завивките.

Емре Йозман е първият мъж, спряган за половинка на Андреа след като се раздели с Кубрат Пулев. Най-голямата мечта на Андреа – да бъде булка, скоро ще се сбъдне. Тя толкова години мечтаеше да мине под венчилото с Кубрат, но уви.

Любовта на Андреа и Йозман пламва от пръв поглед и вече не могат един без друг. Певицата е споделила пред приятелки, че най-накрая е намерила сродната си душа. Иска да му роди дете – другата голяма амбиция на певицата.

Двамата се срещат за първи път миналата година по време на снимките на неин клип. За да е по-близо до любимия си, Андреа редовно посещава Истанбул. Филмовата звезда е с 3 години по-възрастен от възлюбената си.

Припомняме, че Андреа имаше 13-годишна връзка с Кубрат Пулев. Нещата приключиха неочаквано, когато Андреа неволно разбира, че той и изневерява. Към ден днешен той се радва на две деца.


Четете още:

🔴 Неочаквано: И звезда от "Капките" се цани за депутат! / СНИМКА

🔴 Обявиха жълт код за опасно време в шест области на страната за утре

🔴 На 10 май петък имен ден празнуват 3 жизнени български имена

Източник: Petel

Коментари

горе