Сензационни КАДРИ от рождения ден на дясната ръка на Паскал, вип гостите са много известниЗамесеният в „Пуделгейт“ Живко Коцев е бил сред ВИП гостите на рождения ден на Георги Радев- Вечния, дясната ръка на контрабандиста Никола Николов – Паскал, твърди SafeNews. Изданието се сдобило със снимки от тържеството.

На 26 август, миналата година Георги Радев е отпразнувал рождения си ден с пищно тържество в популярна фолк дискотека. Десетки висши полицаи и митничари били настанени заедно на централното ВИП сепаре. Сред випаджиите били Паскал, Марин и Стефан Димитрови, както и бившият главен секретар на МВР Живко Коцев.

Гостите на купона били около 150 човека. Сред тях имало десетки митничари. Празнували бившият директор на Главна дирекция „Национална полиция“ (ГДНП) Венцислав Кирчев и ексначалникът на сектор „Охранителна полиция“ в столичното Четвърто РПУ Звезделин Колев.

За настроението на празнуващите се грижели двама диджеи. На сцената излязъл дори фолк кралят Азис. С него пял и леко подпийналият Живко Коцев, както и съпругата на Звезделин Колев. Тя демонстрирала изненадващи вокални способности. За частния концерт Азис си тръгнал с хонорар от 50 000 лева. Босът на контрабандистите Паскал пък се отблагодарил за забавата на фолк певеца с цяла пачка банкноти от по 50 евро.

Живко Коцев се очертава като ключова фигура в организираната престъпна група за контрабанда на Никола Николов – Паскал

Той обаче остава на свобода, пък макар и с повдигнати обвинения. След извършен обиск в дома му бяха открити доказателства за свързаност на главния секретар на МВР с Марин и Стефан Димитрови. Той се опита да изтъргува свободата си, търсейки главния прокурор Борислав Сарафов с предложение да стане защитен свидетел.

Първоначално Коцев фигурираше като свидетел. След това обаче изтегли своята подадена оставка и впоследствие беше уволнен от служебния премиер Димитър Главчев. Това отвори пътя Коцев да се сдобие с обвинение като част от бандата на Паскал. В хода на разследването беше установено, че Живко Коцев е получавал скъпи подаръци от контрабандистите. Сред тях е часовник „Хубло Биг Бен“ на стойност 50 000 лева.


Четете още:

🔴 "Лидл", "Кауфланд" и "Билла" паднаха на колене пред Радев: Намесете се незабавно

🔴 Андреа си отмъсти на Кубрат

🔴 Неочаквано: И звезда от "Капките" се цани за депутат! / СНИМКА

Източник: Блиц

Коментари

горе