Шеф Ангелов взе тежко решение и изгони двама преди финалаКандидатите за голямата награда от 100 000 лева в "Хелс китчън" останаха само трима. Тази вечер шеф Виктор Ангелов посочи вратата на последния участник преди финала.

"Черните куртки" се бориха на вечерна резервация срещу "Златните", като и двата отбора успяха да направят поръчките си. За това видимо доволният шеф им каза, че тази вечер сменя регламента на номинациите, като ги направи положителни - всеки трябва да каже по двама, които заслужават да са на финала.

При основните играчи стана изключително интересно, тъй като там има два лагера - Лъчезар Чоткин е заедно с Димитър Красенов, а Станислав Димитров е заедно с Иван Сарамандов. Всеки даде по един глас за себе си и един глас за най-близкия си човек, така че всеки събра по два гласа.

Това не се хареса на шеф Ангелов, който накара всеки от тях да каже защо заслужава да бъде на финал. След силните думи на участниците той ги похвали, но ги накара да обявят за тази вечер кой е направил най-много грешки. Всички единодушно посочиха Сарамандов и Ангелов го накара да си свали куртката и му посочи вратата.

Главният готвач похвали Иван за представянето му и му каза, че името му вече е достатъчно известно в България, че се гордее с него и че покойният му баща също се гордее с него. Сладкарят не сдържа сълзите си, благодари на шефа, прегърна останалите участници и напусна предаването.

Един изгонен трябваше да има и при звездите. Там бе обявено, че Алекс Гърдева и Пеньо Гатевски-Гатьо са събрали най-много гласове и отиват на финал.

Затова влогърката Изабел Овчарова-Изи и певицата Бони бяха привикани от шеф Ангелов пред строя. Той изрази учудване, че Бони не е сред финалистите. Затова изгони Изи от предаването и така тя също си тръгна.

На изпроводяк той не скри задоволството си, че са се запознали, че е вложила старание, че винаги е била положителна и че той също е научил много неща от нея.

Така финалистите в двата отбора са ясни - Димитър Красенов, Лъчезар Чоткин и Станислав Димитров при "черните куртки", и Александра Гърдева, Бони и Гатьо при "Златните". Победителите в двата отбора ще станат ясни следващата седмица.


Четете още:

🔴 Откриха опасен токсин в сокове frudada, изтеглят ги от пазара

🔴 Сензационни КАДРИ от рождения ден на дясната ръка на Паскал, вип гостите са много известни

🔴 "Лидл", "Кауфланд" и "Билла" паднаха на колене пред Радев: Намесете се незабавно

Източник: Petel

Коментари

горе