Честито! 50-годишната Росица Пейчева стана майкаЗвездата на “Пайнер” Росица Пейчева стана майка за трети път. Щастливата новина съобщи самата тя, като публикува емоционален пост в социалните мрежи.

“Няма ПО-ВЕЛИКО ЩАСТИЕ!!! Днес 14.05. с моя съпруг Ники станахме родители на едно прекрасно момченце! Да ни е живо и здраво,и с много късмет! БЛАГОДАРЯ на Господ Бог, Св.Богородичка и екипа, който се погрижи за нас!” –  написа гордата майка.

Новината предизвика вълна от реакции от страна на многобройните й почитатели, които обсипват певицата и съпруга й с хиляди честитки и благопожелания за здраве и щастливи дни.

Росица Пейчева има две пълнолетни деца – момче и момиче, от първия си брак. А след доста трудности в личен план, преди няколко години срещна своята сродна душа в лицето на втория си съпруг Николай, с когото се радват на обич и хармония в семейството си. В напреднала бременност изпълнителката направи най-личното си разтърсващо признание, като разказа открито с колко премеждия е бил изпълнен животът й преди да срещне настоящата си половинка и как той е променил света й към добро.


Четете още:

🔴 Ваня Щерева в съда: Диана Димитрова наричаше изрод Юлиан Вергов

🔴 Исторически момент в Румъния, всички ликуват

🔴 МОН обяви ваканция за хиляди ученици по-рано

Източник: lupa

Коментари

горе