ЗОВ ЗА ПОМОЩ!: 23-г. врачанка изчезна безследно, виждали ли сте я / СНИМКИМлада врачанка изчезна безследно и е в неизвестност вече 2 дни, твърди агенция BulNews. 

23-годишната Кристина Тодорова е добре позната на жителите на града.

Тя често може да бъде видяна да се разхожда на различни места, основно в парк "Дъбника" и в центъра. Нерядко моли хората да я снимат. 

От 12 май обаче от нея няма и следа. За последно е видяна в парка в "Дъбника", около 14 часа. Близките ѝ са изключително загрижени за нейната безопасност. Нейният брат Петър сподели нейни снимки в социалната мрежа и моли всички врачани за помощ.
 

Кристина е висока е около 165 см, слаба, с тъмно кафява коса и кафяви очи. Последно е видяна облечена в тъмно синкаво яке и сини дънки, каквито носи на снимката в галерията.

"Ако сте виждали Кристина или притежавате каквато и да е информация, която може да помогне за нейното намиране, моля да съобщите на телефон 112 (силно препоръчително) или на телефон 0877888098, както и на лично съобщение. Вече сме уведомили полицията и сътрудничим с тях напълно", пише братът на момичето.

"Моля, споделете тази публикация и ни помогнете да върнем Кристина безопасно у дома. Вашата помощ е изключително ценна!", апелира той. 


Четете още:

🔴 Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив

🔴 Вдовицата на княз Кардам поискала разрешение от Симеон II да се омъжи отново

🔴 Честито! 50-годишната Росица Пейчева стана майка

Източник: Блиц

Коментари

горе