След триумфа в "Капките": Зомбори взе голямо решение, обяви, че...Големият победител в "Като две капки вода" Влади Зомбори дълго още ще бъде под въздействие на емоцията и вълнението от финала на шоуто за имитации, което може да се каже, че преобърна живота му, най-вече кариерата.

"Никога не смея да бъда категоричен, но със сигурност ще ми трябва помощта на можещи хора, защото правенето на музика не е самотно занятие", призна, вероятно изненадващо за мнозина той, часове, след като стана ясно, че е големият победител. 

На въпрос дали ще продължи да се занимава с музика в предаването "На кафе", актьорът сподели какво е чувството, като 11 000 зрители скандират името му.

"Омекнаха ми краката. Такова вълнение не си спомням да е имало. Може би само раждането на детето ми. Шоуто от нищо не ме е лишило. Това беше един трамплин за мен към правилната посока", заяви Зомбори.

И добави: "Не съм предполагал, че ще спечеля сезона. Изключително благодарен съм, най-вече на хората, които ме подкрепяха безрезервно през цялото време. На Бог, на семейството ми и на мен самия, че успях да издържа на това да изкарам нещата до края по възможно най-добрия начин."


Четете още:

🔴 Зрителите недоволни от финала на "Денсинг старс"

🔴 Шок! Откриха още останки от разчленения и изгорен труп в Новачене, а убиецът...

🔴 Може ли наследствена пенсия да се вземе 5 г. по-рано от общата пенсионна възраст

Източник: Блиц

Коментари

горе