Ники Кънчев отнесе голям шамар заради лекар в "Стани богат"Поредният зрелищен епизод се случи в "Стани богат", а Ники Кънчев се оказа на най-напеченото място в студиото, след като заради един от кандидатите за пари, тв водещият бе захапан доста сериозно в мрежата след това.

Става дума за лекар, който без жокери грабна чек за 20 000 лева, само че изпусна да добави още 10 000 към тях. За тях д-р Георги Минев бе попитан: "Компания на кой откривател основава първия филм за Франкенщайн?" – Хенри Форд, Никола Тесла, Александър Бел, Томас Едисон.

Играчът разсъждава малко и позна с Едисон. Последва въпрос за 20 000 лв.: "На какъв брой километра е равна една светлинна година?" – 16 милиона, 10 милиарда, 9 трилиона, 1 квадралион.

Тук Георги започна да умножава секунди, минути и часове, до момента в който позна, че става въпрос за 9 трилиона. Ортопедът от пловдивската болница "Свети Георги" даже посочи пред Ники Кънчев, че в случай че е имал лист под ръка, сметката щяла да му излезе по-бързо.

Въпросът за 30 000 лв. беше: "Къде се намират градовете Париж, Лондон, Полша и Южна Тарауа?" – Англия, Канада, Кирибати, Филипини. Д-р Минев клонеше към Кирибати, само че не посмя да рискува и се отказа. Извън играта той маркира правилния, за негово съжаление, отговор.

Накрая Георги обаче не изглеждаше отчаян и призна, че ще похарчи част от сумата, за да заведе половинката си Деси на екскурзия в Лондон, където да гледат мач на любимия си футболен Челси.

"Удоволствие е да гледаш такива играчи! Поздравления! А най-хубавото е, че е младеж, значи има вяра!", гласеше един от многото коментари в мрежата след това.

"На Кънчев няма ли кой да му каже да дава пояснения, докато се разкрие въпроса? Сега някой разбра ли за какво Париж, Лондон и Полша са в Кирибати? На светлинни години е от Билалов. Чак ми е обидно това шоу на моменти", гласи обаче друг коментар.


Четете още:

🔴 Наша попфолк певица брутално пребита и ограбена от бившия си / СНИМКИ

🔴 Мъжът, стрелял по словашкия премиер, каза защо го е надупчил / ВИДЕО

🔴 Официално: Това е звездният шампион в Hell's Kitchen! / СНИМКИ

Източник: Блиц

Коментари

горе