34 години заедно: Ето я жената на Орлин Горанов, цялата блести / СНИМКИПевецът и телевизионен водещ на "Последният печели" Орлин Горанов буквално взриви социалната мрежа, качвайки много мил кадър с жена си Валя Горанова в Инстаграм профила си. 

Въпреки че е един от най-успешните родни изпълнители и има много богата кариера, Орлин Горанов предпочита да прекарва повече време с жена си и дъщеря си –  Жаклин Горанова.

Певецът не е от хората, които държат на показ личния си живот, но, както се казва - в мрежата това е неизбежно, още повече ако човек сам си сподели фотоси от личния свят. Такъв е случая и с една от последните снимки в профила на Орлин Горанов, а на кадъра той е с Валя и двамата изглеждат повече от щастливи заедно. 

Орлин Горанов и Валя Горанова се радват на 34 години съвместен семеен живот, а с годините това само ги прави по-силни и сплотени. Те са нагледен пример за едно от най-стабилните семейства в гилдията.

И ако някой се съмнява в това, както се казва - достатъчно е да премине по диагонал през профила на певеца, за да се увери.


Четете още:

🔴 Ники Кънчев отнесе голям шамар заради лекар в "Стани богат"

🔴 Наша попфолк певица брутално пребита и ограбена от бившия си / СНИМКИ

🔴 Мъжът, стрелял по словашкия премиер, каза защо го е надупчил / ВИДЕО

Източник: Блиц

Коментари

горе